論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 轉~~〢*★‾`愛上妳 +°〃 [ch.4]出左喇....十卜下喇!!!!
kai子
初級會員

UID 10224
積分 38
經驗 13
YK幣 121
帖子 15
精華 0
註冊 2008-3-15
用戶註冊天數 5902
用戶失蹤天數 5880
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
轉~~〢*★‾`愛上妳 +°〃 [ch.4]出左喇....十卜下喇!!!!

電話響....
彤” 喂~bin個甘Q早就打電話來牙.fu*k u!
霖”(- -")認住叫你起身返學姐..洗唔洗甘早就對住我爆粗牙
彤"(醒曬)下..sor牙霖霖.e+幾點牙?!
霖"e+7點9la....
彤"下...(大叫)我e+換3 la..7點10係M記等la!
霖"嗯
彤就用九秒九ge時間換3 and衝落去lu
@@@@@@@@M記@@@@@@@@@
彤"(喘氣)sor牙霖霖|
霖"仲講快D返學la
彤"嗯
@@@@@@@@學校@@@@@@@@@
彤"快D去睇下我地咩班la
霖"嗯
彤"希望我地同班la
霖"係囉...fu*k甘Q多人架
彤”妖..全部同我死埋一二道la
全部人立刻站開晒
   4A
1.xxx
2.xxx
3.xxx
4.xxx
5.xx彤
6.xx霖
7.xxx
8.xxx
9.xxx
10.xxx
11.xxx
(有30幾人的..)

彤"好野∼!我地同一班牙
霖"快D上課室la..我想見下D同學牙∼!
彤"ok@@

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6138
用戶失蹤天數 5004
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-3-16 05:57 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
十卜=]

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kai子
初級會員

UID 10224
積分 38
經驗 13
YK幣 121
帖子 15
精華 0
用戶註冊天數 5902
用戶失蹤天數 5880
性別 女仔
狀態 離線

要十卜呀 十卜  十卜

kai子
初級會員

UID 10224
積分 38
經驗 13
YK幣 121
帖子 15
精華 0
用戶註冊天數 5902
用戶失蹤天數 5880
性別 女仔
狀態 離線

Ch.2 轉校生?!

@@@@@@@@課室@@@@@@@@

彤+霖”早牙!各位好耐冇見la..勁掛住你地牙
all"我地都好掛住你地>3<
彤”拎番個靚座先!
霖”嗯..不如我地坐最尾個行ge兩人位牙
彤”好牙...反正等陣miss一定調座架
霖”係囉,,比我地自己調一次又唔得wo><
彤”唉....

叮~噹~叮~噹~叮~噹~←學校ge上課響聲

miss入課室~

miss wong”stand up~我諗大家都知我係bin個架la(p.s.miss wong係佢班上年ge班主住)
all”係牙.. miss wong(由於miss黃都幾好人...全班同學都幾中意佢)
miss wong”甘就得~good morning class!
“all”good morning miss wong
miss wong”上堂前我有D野講
all”講la...miss
miss wong”有兩位轉生校我地班....(末講完)
姣婆(1-5)”miss..係唔係靚仔先
miss原本想開口...
D男仔就勁齊甘講”收皮la姣婆
miss wong”(冇佢地甘好氣..)你地入來la..
希”hi~我叫xx希!大家可以叫做牙希!(笑)
姣婆(1-5)”我暈la~
軒”我叫xx軒~可以叫我做牙軒(cool)
姣婆(6-10)”好型牙~我唔得la!
miss wong”好la~我地e+調座la!
all”miss牙..比我地我地自己調一次la~
miss wong”你地知我會問咩架la
all”(扮野)miss甘好人..一定得la!
miss wong”(惡)唔得牙!
all”miss牙~
~過左一陣~
miss wong”調好位la...有冇人睇唔清楚黑板牙?
all”(灰)冇...

座位表
xxx xxx xxx xxx
xxx xxx  xxx xxx
xxx xxx   軒      霖
彤      希     xxx  xxx

佢地接住會點la...留意下集la><

kai子
初級會員

UID 10224
積分 38
經驗 13
YK幣 121
帖子 15
精華 0
用戶註冊天數 5902
用戶失蹤天數 5880
性別 女仔
狀態 離線

.....ok嗎....膠膠

kai子
初級會員

UID 10224
積分 38
經驗 13
YK幣 121
帖子 15
精華 0
用戶註冊天數 5902
用戶失蹤天數 5880
性別 女仔
狀態 離線

轉~~〢*★‾`愛上妳 +°〃 [Ch.3 好感]

Ch.3           好感
希”hi!你叫咩牙?
彤”彤.....
希”洗唔洗甘cool牙
彤”你睇下個bin班人望過泥就知la..問問問..(成班姣婆啤住彤....)
希”你唔洗理佢地wo
彤”我洗理佢地...如果miss wong唔係到..我實串到佢地死
希”(笑)
彤”(諗)佢好靚仔牙(望希)
希”(知道彤望住佢)我知我靚仔你都唔洗係甘望住我架
彤”你收皮la...自大狂(面紅)
希”有人面紅wo
彤”幾時有牙(更加紅)
希”e+囉(笑)
彤”fu*k

~另一面~
霖”hi!你叫軒牙可~我叫霖牙(笑)
軒”hi~(望住霖...諗”佢好可愛牙)
霖” (知道軒望住佢)我係唔係快面污髒左牙(摸住快面)
軒”唔係牙(笑)
霖”哦(佢笑起上來比佢平時仲靚仔牙)
霖”諗:我點會甘諗架(面紅+打自己快面)
軒”(望到霖面紅+打自己快面個樣..覺得佢好得意)
軒”你做物無啦啦打自己快面牙(笑)
霖”(面紅)冇野.....
突然..霖feel到有好多人啤住佢
當然係班姣婆la
霖”(細聲)fu*k
軒聽到霖講fu*k
軒”做咩牙
霖”你自己睇個bin la...
軒望到成班姣婆啤住霖.就勁惡甘啤住班姣婆

kai子
初級會員

UID 10224
積分 38
經驗 13
YK幣 121
帖子 15
精華 0
用戶註冊天數 5902
用戶失蹤天數 5880
性別 女仔
狀態 離線

轉~~〢*★‾`愛上妳 +°〃 [ch.4]

Ch.4             lunch

@@@@@@@@@lunch@@@@@@@@

彤第一時候衝去霖個座到
彤”霖霖..我好掛住你牙><我再對住我隔泥個個變態佬..我一定死牙~!
希”(無啦啦閃出來)你話bin個係變態佬牙!
彤”哇!你想嚇死人咩!fu*k~
希”甘e+死末牙
彤”超...廢事睬你牙..霖霖..我地去食野囉..我好肚餓牙!
霖”哦~
希+軒”我地又去!
彤+霖”下...我諗你地要同佢地食wo
希+軒”bin個牙
彤+霖”佢地囉(指住班姣婆)
希+軒”唔係牙化- -"
彤+霖”我地走先la..88
希+軒””喂~等埋牙
佢地想走果陣班姣婆以經殺到lu
姣婆(1-5)”希希...同我食lunch牙
姣婆(6-10)”軒軒...同我食lunch牙
希+軒””死姣婆..死開la..fu*k
希+軒跑去追彤同霖...過左一陣..佢地追到彤同霖lu
希+軒”(站係佢地前面)都叫你地等埋落(喘氣)
彤+霖”sor囉...你地搞點曬班姣婆la
希+軒”係牙...走la...去食野餓死人la
彤+霖”哦= =

@@@@@@@@某間餐廳@@@@@@@@
希”好飽牙
彤”返學校囉
霖+軒”嗯~

@@@@@@@@課室@@@@@@@@@@

想知發生咩?留意下一集la~!

尼集可能無聊左D...希望大家唔好見怪la~!

呀婷妹妹
普通會員

UID 7442
積分 263
經驗 94
YK幣 69
帖子 83
精華 0
註冊 2007-12-22
用戶註冊天數 5985
用戶失蹤天數 4767
性別 女仔
狀態 離線

我係另外一個論壇睇過喇,
不過都十卜你呀~

SuKiAaR0n
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   大富豪勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 8870
積分 1523
經驗 547
YK幣 2210
帖子 636
精華 0
註冊 2008-1-31
用戶註冊天數 5945
用戶失蹤天數 1959
性別 女仔
狀態 離線

十卜你呀....