論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: - [轉]□.°*從畫班遇上你,,* ×
呀怡
普通會員

UID 5137
積分 271
經驗 136
YK幣 462
帖子 146
精華 0
註冊 2007-10-7
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 5834
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
- [轉]□.°*從畫班遇上你,,* ×

女主角: :
怡((我))`14碎,,好得意,,有米,,少少串咀,,每個星期6都會去旺角既繽紛畫院學畫畫,,畫畫好掂,,ART係學校係全級第1**
琪((皮皮))`14碎,,令女,,串,,同怡勁FDDD,,每個星期6都係同怡1齊去學畫畫,,但係D畫就冇怡果D咁令**
嘉((9黃))`14碎,,令女,,有DKAI,,冇學畫畫,,係怡+琪既同學+FDDD,,係武條女**

男主角: :
翔`15碎,,令仔,,好串,,同怡+琪一間畫院學畫畫,,D畫同怡有得揮**
豪((粉腸豪))`14碎,,令仔,,又係同佢地一齊學畫畫既,,係畫班識翔,,同佢好FDDD**
武((靈武哥))`15碎,,OK令仔,,但係好花心,,嘉條仔**

其他: :
霞`14碎,,個樣麻麻,,同怡+嘉+琪同班,,好憎佢地,,係班度冇乜Fd,,成日溝仔*

□.°*你快樂↖°所以我快樂..."
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
呀怡
普通會員

UID 5137
積分 271
經驗 136
YK幣 462
帖子 146
精華 0
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 5834
性別 女仔
狀態 離線

CH1``
[[難道愛未滿資其實幸福非天賜]]我既手機鈴聲``
我``喂..邊個牙?!
琪``我牙,,牙怡姐,,你出得門口未牙?
我``出咩門口牙?
琪``你吾係吾知牙?今日要去學畫畫丫MA..
我``係B0R..差d吾記得轉左今日TIM..之前學開禮拜日嫁MA..
琪``咁你宜家出得門口未呢?牙怡姐..
我``咪叫我怡姐啦..叫到好似你大佬咁- -..
琪``咁叫怡妹囉..
我``魚,,咁鬼核突..
琪``哈,,仲吾快D出門口?!一陣遲左MISS又罵嫁喇..
我``得啦好快..比5分鐘我..
琪``0K..咁係你樓下等啦..
我``K..
之後我就拿拿聲換衫出去..
到左樓下``
我``我到左喇..
琪``牙姐,,你足足遲左10秒牙..
我``10秒姐..- -
琪``10秒吾係遲牙?!
我``吾好嬲啦,,皮皮..@v@
琪``妖..好嘔牙- -..
我``-3-..
琪``想我原諒你都得..
我``係@@?!
琪``放左學要請我食糖水-v-..
我``你條友丫..成日掛住食..
琪``咩喎..咁你請吾請丫?!
我``請..
琪``好野..- -v
我``行啦..夠鍾喇..
琪``哦..
<<繽紛畫院>>
我``哇,,好彩岩岩好姐..
琪``嗯嗯..
我望緊四周圍d學生..
琪``企係度做咩牙?搵個位坐低先啦..
我好似聽吾到咁..
琪``喂!
我``下,,咩事- -?!
琪``有咩咁好望牙?
之後向我望果個方位望過去..
琪``哦..原來望仔,,吾怪得知入晒神啦..你曳曳喇=v=..
我``你UP乜牙?!我望佢幅畫炸..畫得好令牙..
琪``吾洗講喇..明嫁喇-v-..
我``無奈..- -
琪``坐低啦..
我``咪住..我地都吾知畫咩..
琪``係喎..問MISS啦..
我``我牙?!
琪``梗係啦,,吾通我咩?!
我``問囉..- -
之後我去左問MISS..
我``MISS,,我地新轉黎e嫁..吾知畫咩牙..
M``UM..你地就畫果個男仔畫緊果D啦..((指住我岩岩話畫畫好令果個男仔))
我心諗{{哇,,好野,,可以偷下師xDD}}
我``哦..

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜野. (CHY;]`)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 8189
積分 11795
經驗 6346
YK幣 13397
帖子 6699
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5965
用戶失蹤天數 5303
來自 MAMA'S屎忽-_-v
性別 女仔
狀態 離線

support~~
下集呢?

﹏mo果]]
初級會員

UID 8923
積分 86
經驗 41
YK幣 172
帖子 43
精華 0
註冊 2008-2-2
用戶註冊天數 5943
用戶失蹤天數 5922
性別 女仔
狀態 離線

好想快d睇下集呀=]

Maggie
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   大富豪勳章  
UID 4311
積分 2590
經驗 988
YK幣 1412
帖子 1234
精華 1
註冊 2007-9-13
用戶註冊天數 6085
用戶失蹤天數 3702
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-2-6 05:04 PM  資料 文集 短消息  471006702 maggie24623728@yahoo.com.hk
下集呀!下集呀!

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5965
用戶失蹤天數 1355
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

下集呢???

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
ashleyemily
普通會員

積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 7833
積分 2933
經驗 1167
YK幣 2629
帖子 1597
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5974
用戶失蹤天數 3332
性別 女仔
狀態 離線

快d  po啦

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5965
用戶失蹤天數 1355
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

好像冇下集wo

我沒有說謊 我何必說謊
ashleyemily
普通會員

積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 7833
積分 2933
經驗 1167
YK幣 2629
帖子 1597
精華 0
註冊 2008-1-2
用戶註冊天數 5974
用戶失蹤天數 3332
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #8 心情 的帖子

係咪真嫁- -?

$3小怡]''
普通會員

UID 8119
積分 444
經驗 196
YK幣 667
帖子 254
精華 0
註冊 2008-1-10
用戶註冊天數 5966
用戶失蹤天數 5437
來自 _'屋企]''
性別 女仔
狀態 離線

suPPPPPPPPPPP啦....
好睇牙...

└°.以後_ *無論你*┐喜歡誰.◆*!`'°我也是×﹏同樣地愛你...]]]]
monkey12
普通會員

UID 7923
積分 618
經驗 347
YK幣 704
帖子 321
精華 0
註冊 2008-1-5
用戶註冊天數 5971
用戶失蹤天數 5909
性別 男生
狀態 離線

下集呢???!!

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5965
用戶失蹤天數 1355
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #11 monkey12 的帖子

佢好像5記得咗自己作咗妮個故

我沒有說謊 我何必說謊
呀怡
普通會員

UID 5137
積分 271
經驗 136
YK幣 462
帖子 146
精華 0
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 5834
性別 女仔
狀態 離線

CH2``
之後我就行返去琪果度..
琪``點牙?!我地畫咩牙?
我``MISS叫我地畫岩岩男仔畫緊果D喎..
琪``哇,,咁咪岩晒你-v-..
我``痴線- -..你UP乜牙..我都吾識佢..
琪``1陣問佢咪得囉..hehe..
我``- -..過去啦..
之後我地就行左過去..
我``HI..((同果個男仔講))
但係佢好似吾知我叫緊佢咁..- -
我``喂..
X``令女,,叫我牙?!
我``吾係叫你吾通我自己同自己講野牙?!
X``可能嫁..我點知你有冇思覺失調嫁!?
我``你就有..
琪``好喇!!你兩個嘈夠未?!
我``我比面皮皮吾同你嘈..-v-
琪``頂你牙-3-
X``好男不與女嘈..
我``你好男- -?!嘔晒- -..
X``係咪又想嘈牙?!
我``吾係- -..
X``咁你叫我做咩牙?!
我``冇..MISS要我地畫你畫緊果D..咁我地咪黎囉..
X``哦..乜咁黑仔嫁- -?!
我``你話咩話\___/?!
X``冇- -..
我``咁你借開D比個位我地坐得吾得牙?!
X``令女叫到梗係得啦..
我``算你識做-v-..
之後我坐左係佢格離,,而琪就坐左係我汁邊..
X``係呢..兩位令女叫咩名牙@@?
我``問者先答..
X``好..我叫牙翔..到你地..
我``我叫牙怡,,佢叫皮皮=v=..
琪``妖你丫,,吾好理佢..你叫我琪得喇..
翔``哦- -
我``吾好講喇..開工..
琪``哦..
之後我地3個就開始畫喇..
翔``估吾到你地都畫得幾令B0R..
我``哈..洗乜講..
琪``嗯嗯..
翔``超..我果幅咪仲令..
我``哇,,真係好令B0R..
翔``係呢..
琪``你知吾知牙怡好鍾意講反話嫁- -?!
我``BEST FD真係BEST FD..連我講緊反話都知- -v..
琪``哈..梗係啦..
翔``-3-..

呀怡
普通會員

UID 5137
積分 271
經驗 136
YK幣 462
帖子 146
精華 0
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 5834
性別 女仔
狀態 離線

Ch3`
之後我地畫畫下有個男仔入左黎..
一睇就知係遲到啦..
之後俾MISS罵..
MISS``喂..同學..你做咩又遲到牙?!
X``訓晏左囉..
MISS``你明知6::00要黎上堂你仲去訓教?!
X``MISS..我鍾意訓牙..你係咪吾比先?
MISS``係..
X``但係人係有自由權既..我鍾意訓咪訓囉..關你咩事牙?!
MISS``你......即刻同我番去你既位!!((惡+勁大聲))
我地果邊..
翔``唉..獲獲都係佢最遲返..冇佢收- -..
我``下,,乜你識佢嫁?!
翔``係牙..係畫班識既..
我``哦..佢好勁牙..
翔``下..勁- -?!
我``夠薑串MISS喎..
翔``超..我夠得啦..
琪``你好似呷醋咁既-v-..吾抵得牙怡話佢勁吾話你勁牙?!
翔``痴線..我先吾會呷埋D咁既醋牙- -..
琪``人少少應左佢啦@@..
翔``咩人少少牙?E度起碼有成10幾人B0R..
琪``- -..怡牙..佢串我牙..
我``喂..做咩蝦個皮皮牙-3-?!
琪``頂你..連你都同佢夾埋蝦佢=3=..
我+翔+琪都係度笑..
之後果個男仔行左黎我地度..
X``翔哥,,又溝女牙- -?!
翔``咪KAI啦..睇下佢地個樣先啦= =..[[作者``你駁打牙-3-]]
X``好令B0R..有咩問題- -?
翔``你真係要驗下眼喇..= =
我``你講咩話?!你家下未死過牙?!
翔``死左仲係度咩- -?小姐..
我``死仔丫,,串我?!琪..幫拖@@..
琪``好牙..@v@
翔``哇,,你地想點牙?!吾好姦我牙..媽咪救命牙..
我``你就想喇..吾係姦,,係打!!((已經郁手打左佢1野- -))
之後我同琪係咁圍嘔佢-v-..
翔``喂..停喇..我投降牙= =..
我``哈,,問你知驚未..
翔``下次吾敢喇-/\-..
我``哈哈..
X``係喎..你都未介紹兩位令女比我識..
翔``咦?!想溝人牙@@?
X``係牙..@v@
翔``咁都溝- -?!你今日係咪有D發燒牙= =?!
我聽到就蚊住牙翔隻耳仔..
我``你岩岩講咩牙?我聽吾到喎..
翔``下..我有講野咩..冇牙- -..
我``哦..[[放開左隻手]]
X``咁介紹得未牙- -?
翔``哦..我格離果個係叫牙怡..佢既再格離果個叫牙琪..
我+琪``你好..
X``你好牙..我叫牙豪牙..
翔``人稱粉腸豪..- -
豪``-3-..
琪``粉腸豪?!哈..
我地係咁傾計..吾經吾覺就上完堂LU..
我``好野..上完堂LU..坐左成個半鐘..坐到我屎忽痛= =..
翔+豪+琪聽完就係咁笑..- -
我``妖..你地笑夠未牙=3=?!
翔``吾笑囉..- -
豪``你地一陣去邊牙?
我``我地去食糖水牙..
豪``哦..我又去..翔你去吾去牙?
翔``好牙..

呀怡
普通會員

UID 5137
積分 271
經驗 136
YK幣 462
帖子 146
精華 0
用戶註冊天數 6061
用戶失蹤天數 5834
性別 女仔
狀態 離線

Ch4``
翔``我地點去牙?!
我``E度去有排行嫁..你地等我1陣牙..
琪+豪+翔``哦..
我就打左個電話..
我``喂..管家..叫司機渣架車黎畫院門口丫..
管家``係既..小姐..
我``吾該晒..
管家``吾洗..
之後CUT左線..
翔``你打比邊個牙?
我``咩你咁8卦嫁..我打比邊個關你咩事姐?!
翔``冇..問下姐..洗吾洗咁串牙?!
我``我話我打比我條仔牙,,信吾信丫?!
翔聽到好似有D心痛..
翔``哦..信..((心痛))
我``傻仔..我亂UP炸..你咩都信嫁- -..我都冇仔既..= =
翔``係?!((開心返LU))
我``我打比屋企個管家車我地去牙..
翔``哦..
過左一陣..
我``咦..架車黎喇..
豪``哇,,洗吾洗牙?!開篷車..- -
我``屋企得E架炸-3-..吾坐算..
但係原來我E句講完佢地已經上晒車= =..
琪``牙怡..你成碌木咁企係度做咩牙?!我好肚餓牙..
我``知你地肚餓..都吾洗個個咁快跳晒上車嫁- -..
琪``- -..
之後我上埋車..
我同司機坐左係前面..佢地坐晒後面..
司機``小姐..去邊嫁?
我``去XX糖水舖丫,,吾該..
司機``OK..
個司機以最快既速度車左我地去糖水舖..
到左LU..
我``喂..到左喇..
當我望住佢地果陣..
我``哇!!鬼牙..
翔``你就鬼..乜岩岩咁鬼大風嫁?!
我``哈..你地個頭咁似雀巢既?!((笑到坐左係地下))
豪``妖..下次吾該刪左個篷先好開車牙- -..
琪``咪係囉..攪到我宜家成個癲婆咁牙..\__/
我``做咩無啦啦咁夾牙你地?!
琪``咩夾牙?!((面紅>///<..))
我``得喇..下次我會提醒佢地嫁喇..哈..
琪``咁入去啦..
我``KK..

<<XX糖水舖>>
我地搵左張卡位坐..
我同琪坐..翔同豪就坐係我地對面..
突然我諗到樣野好好玩..
我``喂..我去洗1洗手先..你地叫住先..
之後我比左個眼色牙翔..叫佢都去..
翔``我又去..
琪+豪``哦..
<<廁所門口>>
翔``叫我出黎做咩?
我``我岩岩諗到樣野好好玩..
翔``玩咩牙?
我``我覺得佢地好襯..想撮合佢地-v-..((奸笑..))
翔``係牙..我都覺@@..
翔``咁你想點做??
我``係咁既........((細細聲咁同翔講))
翔``哈..1定笑死>0<..
我``嗯嗯..