論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: {轉貼}勁歌金曲
酷愛乂風魔
VIP會員

論壇開幕一年紀念星章  
UID 1532
積分 432
經驗 248
YK幣 847
帖子 108
精華 0
註冊 2007-1-5
用戶註冊天數 6321
用戶失蹤天數 5422
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
{轉貼}勁歌金曲

買餸 最驚孔雀石綠 食咗有毒魚頭
行氣活血不過就會嘔
要合併 就買地鐵 股價實有得升
減價好難頂 加價比人炳
360 昂平有360
郁郁吓會停咗 自由行繼續坐
全靠栢芝的勇氣 愛是最大權利
睇吓霆鋒幾偉大 秘密去結婚瞞埋屋企
唔會有拉姑撐你 婚姻點會係完美
但你睇下四哥 闊佬都懶理
通處亦禁煙 冇得chur你仲掂唔掂
成棚立法會議員 反吸煙 唔戒煙點去食店

人民幣 係最威
就算冇咗港紙 消費冇問題
買野又唔貴 應該多消費
香港最∼抵 零團∼費
我態度唔曳 陪住你睇
一蚊冇賺過 死比你睇
自訂I Love You 投牌求其就百四萬
劉鑾雄堪稱香港首富 送禮佢邊殊駛慳
我說過我有壓力 望阿叔教教我點解決
巴士嘅問題 仍然未解決
斷背山 李安攞奬佢係唔係最勁
其實我 就覺得伊莎貝拉培達至勁
但城城 但城城佢話有 父子
有對軟硬在紅館 唱到氣絕未回本
全憑人人認購 買我嘅T-Shirt幾款 才回本

澳門賭場 新開嘅星際
請咗偉仔 兼職疊馬仔
魔鬼警局好狼 殺兩個同事搶走配槍
尚算流暢 最後要去搵邊位破解真相
去泰國 Woo…大家都找不到到他信
嘆世界踎喺香港 買一堆手信
西甲意甲照舊 英超歐聯唔埋堆
有線冇做英超點睇佢
個個轉晒Now Keyman佢又想去
邊個大佬 扑濕俊仁
扑到右眼凸 扑鑊然後食老麥
外國啲雞 震震震 即刻通知 總幹事
佢叫雞珍 去左世衛 應該會吔晒啲雞
其實林狗 唔係唔抖
係要賺一筆搵夠就遊埠
成日唔抖 全為層樓
一家四口都要靠我糊口
就算你笑我超低能 兼勁搞笑
我踎低時多得你肯笑

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Heib (失戀中....)
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
註冊 2007-1-23
用戶註冊天數 6303
用戶失蹤天數 4716
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

好得意ar

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
DevilHunter
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主網友勳章  
UID 27
積分 2118
經驗 631
YK幣 340
帖子 432
精華 1
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6374
用戶失蹤天數 3004
性別 男生
狀態 離線