論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如發現任何違規文章,請按文章右下角的 [報告] 按鈕,通知論壇管理人員,為建立美好論壇出一分力。

標題: MP4,張茵 - 乜野係戀愛
Heib (失戀中....)
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
註冊 2007-1-23
用戶註冊天數 6305
用戶失蹤天數 4718
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
MP4,張茵 - 乜野係戀愛

MP4,張茵 - 乜野係戀愛

每個人 都有佢哋嘅愛情故事 無人知 故事點樣開始點樣終止
緣份要嚟就嚟`冇分喺邊個時候!話走就走,,  緣份巳經到左盡頭*
呢樣野 唔係人人 睇得咁通透  經常都會有好多 盲目嘅時候
有人為愛可以死心塌地付出一生  係咪值得 就見仁見智你自己去諗

情同愛 要做出嚟 並唔容易  口口聲聲話愛又領略唔到當中意思
情為何物 連詩人讀咁多書都唔知  未曾體驗過 箇中滋味點會知
係冥冥中注定 亦或係上天既安排  呢個世界咁大 都可以走埋一齊
總覺得生同死並唔係最遠既距離  而係喺妳面前 妳又唔知道我愛你

I wanna be with you (by your side)
為何祇留下痛苦的回憶  你曾對我說把幸福留給我
I don't want you break my heart  愛會那麼痛苦 (no reason why)
沒有你我不能夠深呼吸  喜歡聽你的甜言蜜語  就算愛過和痛過都願意''

初初一開始  最鍾意日見夜見  發夢都會見面情話綿綿電話講唔完
發誓 希望兩人 熱戀直至永遠 冇諗過愛情之後變感情既局面
祇係幾年既感情已經無火花出現 再勉強係埋一齊 祇會令人討厭
想講分手開唔到口 咪再優柔寡斷   搵個籍口 解決左佢 一刀兩斷

暗戀 相戀 熱戀 失戀 感情 好混亂   太多誘惑 而家既人好易移情別戀
婚外情 一夜情 佢哋玩弄感情   三分鐘熱度之後 忘記晒所有事情
其實衹要對人 唔係有太多既要求   愛一個人根本唔需要有太多理由
祇要真心真意對待` 已經好足夠,,   姑勿論係曾經擁有亦或天長地久*

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6376
用戶失蹤天數 4070
來自 無人之境
狀態 離線

好唔好聽架??

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Heib (失戀中....)
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
註冊 2007-1-23
用戶註冊天數 6305
用戶失蹤天數 4718
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

我覺得好...

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5952
用戶失蹤天數 1342
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

其實衹要對人 唔係有太多既要求   愛一個人根本唔需要有太多理由
祇要真心真意對待` 已經好足夠,,   姑勿論係曾經擁有亦或天長地久*

我支持

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
呀婷妹妹
普通會員

UID 7442
積分 263
經驗 94
YK幣 69
帖子 83
精華 0
註冊 2007-12-22
用戶註冊天數 5972
用戶失蹤天數 4754
性別 女仔
狀態 離線

我覺得幾好聽呀,
supp~