論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: 打左第2集○愛情↑友情↓1/2 的 爛gag!!~BY池畔  
R0Ck_Y0U:] (KAMILIA小卡)
VIP會員
池畔派對

論壇開幕一年紀念星章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   大富豪勳章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 5
積分 7696
經驗 3006
YK幣 9932
帖子 1956
精華 3
註冊 2006-11-11
用戶註冊天數 6391
用戶失蹤天數 4359
來自 카라
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
發表於 2007-12-16 04:31 PM  資料 文集 短消息  844918395 229500844 funclub188@yahoo.com.hkl
打左第2集○愛情↑友情↓1/2 的 爛gag!!~BY池畔  

我的爛小說叫!
愛情友情1/2 GAG!~

(口文+粗口+爛gag

人物介紹:

(不是奸的)
女仔:
(全部都BAND 2同學)
陳可霖

F.3A 天生有8婆性格
全校最8掛既8婆!
樣貌 對男仔來說係一種苦!
因為佢係好樣衰架!但係,佢俾一條友令到佢變成一位令人大叫既索女!

鄧 明君

F3A  
校花一名! 但係最可惜,佢鍾意女,吾鍾意男
(街外人: 姐係搞LASS喇...我 : 係呀,低能)
但佢同可霖係B FD,幼稚園.小學,中學都係同一班既!!
佢有一日見到一個令佢變左!!

F3A
鄭泳彥
佢有男仔性格同牙男撈亂骨頭!
男仔做到既野佢一定做到(扑野吾計)
都幾靚女!!
(奸角)

葉童玲
F3A 姣系一名!以為自己好撚勁,其實吾知自己係樣衰!
但係佢係飛仔既大哥大!冇人話佢!!除左可霖!!

-男仔!

陳認信

靚仔+校草 F3A
歌神一名,,一隻情歌,,霖到型女發哂溫!
曾經連續5年獲得屯門街坊福利會既歌唱比賽N0.1

周音魯

樣衰的男孩!唱歌走音冇論!佢一唱歌!所有人都即係死得!

同陳認信係老死!! F3A

李嘉樂

鍾意飲檸樂! 靚仔一名! 同牙魯係敵人,因為牙魯搶佢枝檸樂!搞到樂仔好嬲!
所以樂仔好憎佢!!

陳俊男

吾好睇佢過名,以為好MAN,其實佢係死CAM佬!
有女仔聲!俾果3條友笑足7年!!
有一個女仔令佢變聲

奸角:
梁超銘
8公天王之1,,識日都蝦人!  得牙男可以攪店佢!!吾話俾你知!
同姣系好FD

呢個故事係講一間學校聖時忽拉菜囉比亞學校..呢度既人都有一種技能!!
有一次..............................

最近5次評分記錄
anne_yanyan714   2007-12-16 06:20 PM   經驗  +2   你的發言非常精彩,請再接再勵!
anne_yanyan714   2007-12-16 06:20 PM   YK幣  +2   你的發言非常精彩,請再接再勵!
●siu_y_an§   2007-12-16 04:38 PM   經驗  +2   原創=]
●siu_y_an§   2007-12-16 04:38 PM   YK幣  +2   原創=]

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
VIP會員
池畔派對

論壇開幕一年紀念星章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   大富豪勳章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 5
積分 7696
經驗 3006
YK幣 9932
帖子 1956
精華 3
用戶註冊天數 6391
用戶失蹤天數 4359
來自 카라
性別 男生
狀態 離線

發表於 2007-12-16 05:06 PM  資料 文集 短消息  844918395 229500844 funclub188@yahoo.com.hkl
Ch.1 喂!作死你呀!

電話鈴聲
bi ba la x10

霖 : 頂! 邊q個較埋d甘on9既鈴聲呀!!
作者 : 我呀!你吾鋸呀!!
霖 : 冇野囉!作者大人!!我點可以吾鋸你呢!(仆你個街呀!!)
作者 : 嗯(心想 good dog.xp) 你仲吾起身博遲呀!!!
霖 :知喇..牙姐!!
作者 : 凸!!
------------客聽-----------
霖母: 喂! 姓陳果條8婆同我過黎!
霖 : 點呢!我位甘老又吾認既老母!
霖母 : 牙也!你個衰女呀!你真係博打喇1
霖 : 多謝窩!!
霖母 : 過黎食早餐,今日好正架!!
霖 : 好喇,,俾面你喇!!

---------------------ltr......

君: (扮鬼),,喂!低能仔,,呢度呀!
霖 l: (扮驚) 好驚呀,姐姐仔!!
君 : 頂你!!好假牙你!!
霖 : 你今日先識我咩!!
君 : 係喇1!!搭LTR喇!1
霖 : 吾好喇!D牙伯好衰格架1!摸人地屎忽!!
君 : 你甘既樣都有人模!SHIT!
霖 : 喂!吾屎甘直接窩!!
君 : 呵呵!!
電話.............留在彼此的身邊,,牽著手在繼續飛....
霖 : 哇!你個鈴聲,好IN窩
君 : 你吹呀!!好過你仲用BI LI BA LA!
霖 : 你點知架??
君 : 作者話架!
霖 : 你條仆街,我記住你!!
(作者: 你慢慢喇下)
返到學校喇!!

大眼雞 : 呢2位同學同我企響度!
霖:點呀!大眼雞1你牙媽嚴系多呀1
大眼雞 : 你講咩牙下!
霖 : 3個字!廣東話!
大眼雞 : 你同我入黎,我要寫大紫!
君 : 頂你呀!哂我時間!!
霖 : MISS ,想要我寫大紫,,信吾信我爆你同NG SIR係廁所搞野牙NA
大眼雞 : 你點知架!!
霖 : 全校我點野我點會吾知呀!!!
大眼雞 : 你好野!!
霖 : 呵!上班房
--------------------------F3A班房------------------------
信 :我要擴闊我系窿!暢遊系窿~!
彥: 仆你個街呀!唱我偶像既歌!博屌呀!!
信 : 你吹呀!姣婆!家陣吹你吾起呀!!
彥:就係!! 你咩料呀!
信 : 我有料(尿) ,你就腎虧
彥 : 不女人有架咩??
信 : 吾好意思....仲以為你係男TIM!
彥 : 你放學睇住黎1!
信 : 淆你呀!!!
魯 : 喂(走音)
信 : 衰公 ,你成日走日架!! 你吾係STEPHY第2代牙化!!
魯 : 咩呀!STEPHY以後都吾會走音架喇!!!
信 : 點解呀!!
魯 :佢改左唱快歌牙MA!!柒頭!!
信 :冇野 囉!!@!
魯 : 我勝利喔(同志)!
......................................................放學........................................
魯 : 哇!甘多人既!!發姣呀??
彥 : 屎忽信今日鳥起我把火,我E+搵人打佢姐!!!
信  : 哦! 你想打我牙嗎>>
彥 : 係呀!!!
信  : 牙魯,,唱歌俾佢聽!!
彥 : NA!我都知你係甘架喇(PS.牙魯唱歌吾令人訓覺)
信 : 你又知!!
彥 : 全班邊個吾知屎忽魯唱歌幾難聽喇!!
魯 : 你老母,你鳥起我把火!我就I WANNA BE WITH YOU,呢隻歌甘高音!你一定死!!
魯 : I WANNA BE WITH YOU,,愛你好幸福!!!!!!!!!!!!!
彥同 LAM; 好累呀!!吾好唱喇!我吾玩喇!!!
信 : 鳥我把火!!!挑!!!
魯 :  YA!!
霖同君 : (扮FANS) 哇!!魯仔!幫我簽個名呀1!我好鍾意聽你唱歌架!!!!
魯 : (扮歌星)  好呀!!多謝!
信  :死開喇!!係都我簽喇!!
霖同君 一腳踢牙信條J話 :  仆街仔,家陣又吾你簽你呀!!你發咩癩呀!
信 :  牙牙牙!!!牙信去左大西洋,,呢2集都見吾到佢架喇!!!.XDDD
  下集 : 牙霖留M<<8婆彥竟然話牙霖留M俾全部人!!霖佢地進行一個玩野行動玩返牙彥!!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6138
用戶失蹤天數 5004
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-12-16 05:08 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
十卜@v@
好好睇野@@

VIP會員
池畔派對

UID 5
積分 7696
經驗 3006
YK幣 9932
帖子 1956
精華 3
用戶註冊天數 6391
用戶失蹤天數 4359
來自 카라
性別 男生
狀態 離線

發表於 2007-12-16 05:08 PM  資料 文集 短消息  844918395 229500844 funclub188@yahoo.com.hkl
回覆 #3 ●siu_y_an§ 的帖子

謝喔!!

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6389
用戶失蹤天數 4083
來自 無人之境
狀態 離線

非常好=]
sup卜!!

VIP會員
池畔派對

UID 5
積分 7696
經驗 3006
YK幣 9932
帖子 1956
精華 3
用戶註冊天數 6391
用戶失蹤天數 4359
來自 카라
性別 男生
狀態 離線

發表於 2007-12-27 09:52 PM  資料 文集 短消息  844918395 229500844 funclub188@yahoo.com.hkl
CH.2 留m記!

新人物
miss chan(班主任..教maths)!

miss chan : stand up
miss chan : good morning class
同學: good morning miss chan chan
miss : (凸!) 喂..好心你地喇,,講野pro d喇!講得甘姣!
魯 : (走音) miss.
miss : 死人走音佬!家陣你牙媽生你出黎.就叫你走音架..你再走就罰你跑球場40個圈
君 : miss .你吾系甘露牙ma!你吾會走音既!
miss l 點呀.,低能仔!你吾like..po我囉!!
霖: miss.食左屎呀!甘臭串
miss: 屎呢就吾食得既!我有刷牙,,牙都吾會臭既!
君: 吾好同佢嘈喇!!
霖 : 我俾面你,,吾同佢嘈呀!
miss : 無知!!好喇!自己介紹先:我叫陳大芳.我就教你地f2同f3既!以前你miss就系英國注名補習社 every one be your good既miss+副校長
       系呢一年..我將會用我既招數對附你地!!今日第1堂!大家做番d小5既數學!有80題既..用20mins呀
miss; 點名先呀!!
miss :陳認信..系吾系到呀??
君 : (爆笑)
魯: <mm>>>mmiss呀!
miss : 咩事
魯 :佢俾人踢左去大西洋,.,
miss l  邊個甘勁揪
君.霖 : 我地呀..<<miss(-口-)
miss ;good!
君 : miss你...
imiss : 我想打佢好耐架喇!!
霖 : -口-
miss : 好喇..繼續點名!
.......
miss : 做test!一人拎10張
君同霖講 : 你奶媽呀!甘多張,,囉命咩!!
彥0 : 喂..一齊通水囉!
銘 : 好呀!^^
魯 : 哇!,甘多張.,.
miss : 喂!吾好嘈喇!呢一張係英文版本!呢張係英國5年班既程度!其實呢一張f.3既野!睇下你點死,吾合格既要入我既死亡補習班
君.霖.銘.魯.彥..走音)吾係牙ma!!!
miss : 就系!!開始做!!
霖 : 第一題: 6x-4y over 5y+6y 再x 7z=? on鳩架咩!甘鬼難!!
君: 系啵!oh shit!

彥 : 識吾識呀?
銘 : 識鬼咩??
魯 : oh..好易姐!!
作者: 我都答案係咩?xd
------------------------------20mins---------
miss :  你地都系死架喇!!-哈哈哈(大)
同學 l: 屌!!
-----------------小息-------------------------
君: 去wc囉!
霖 ; 好呀
----------------
彥 : (大聲_) 喂!有人留m呀
白痴仔a; 邊個呀??
彥 :佢就系陳可霖同學喇!!
白痴仔b:哇!!!!
作者 :哇!賤到你呀!!
彥;鬼叫你作到我甘衰呀!
作者 : 挑!xp
-----------------------------
霖經過門口聽到!
霖 : 8婆,你爆我d野!
彥 : 你吹呀!!!
霖 : 你聽日就死!!
大小姐)呵!!
---------------------------------------
放學後:
霖 : 牙魯 ...
魯  : ??
霖 : 我同君一齊諗緊點樣玩殘8婆彥呀!
魯: 我有辦法...咔咔
........想知,,聽日講你知!!