論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: . 蠢族 - no.18
stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5405
用戶失蹤天數 3997
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-12-4 10:36 PM 發表。 

最近想退壇

唔好退啦

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2010-12-4 07:33 PM 發表。 
當然啦 -v-
唔係我都唔會用呢張用咁耐啦

好可愛好可愛=V=

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6394
用戶失蹤天數 1325
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回來了回來了

回覆 #142 w1ngYaN!` 的帖子

下星期二
以前我take齊8科加上選科冇咁自由,
通常一日直踩2-3場試
呢架考既科分得好散,平均一日一場
時間又長了哦…

回覆 #151 stephanie903 的帖子
謝謝 (笑

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜B.
VIP會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
註冊 2009-4-20
用戶註冊天數 5512
用戶失蹤天數 2412
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2010-12-6 11:59 AM 發表。 

唔好退啦

好可愛好可愛=V=

你今日唔洗番學?
=
無野喇你一定係考試啦

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6320
用戶失蹤天數 3883
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #152 kukucat 的帖子

-x-甘長既考試簡直係...折磨

VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6394
用戶失蹤天數 1325
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #154 w1ngYaN!` 的帖子

對對…一日考一科語文既一卷真係折騰人
不過可能排時間表果個又覺得,要人日日返黎考先岩吧
唔係成2個禮拜有多既考試,好多日都唔使返會怪(?)

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6320
用戶失蹤天數 3883
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #155 kukucat 的帖子

浪費學生寶貴時間...

浪費學生寶貴既金錢日日搭車番黎...就係為左考一科

排時間表個個人真係累人不淺(打)

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6394
用戶失蹤天數 1325
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #156 w1ngYaN!` 的帖子

岩岩拎到時間表都會有呢種感覺
不過到呢架都考到一半,就會覺得:唉…算啦
都就甩難啦xD

-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6071
用戶失蹤天數 4057
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-12-6 06:25 AM 發表。
@@"係唔係k0左啦?

未完

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2010-12-6 11:59 AM 發表。 

唔好退啦

好可愛好可愛=V=

出邊班人成日喱係個cs區度

XDD (軍火呢……)
VIP會員
駐YK守門口大軍-v-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1485
積分 14393
經驗 3835
YK幣 7324
帖子 4356
精華 2
註冊 2006-12-18
用戶註冊天數 6366
用戶失蹤天數 4502
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-12-6 06:43 PM 發表。 

未完

其實cs有咩好玩?

ECON不努力,肥佬徒傷悲!
stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5405
用戶失蹤天數 3997
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-12-6 06:43 PM 發表。 

未完

我知

QUOTE:
原帖由 XDD 於 2010-12-7 12:05 AM 發表。 

其實cs有咩好玩?

我都想問

QUOTE:
原帖由 `乜B. 於 2010-12-6 04:14 PM 發表。 

你今日唔洗番學?
=
無野喇你一定係考試啦

你食屎

話說頭先去左pl入tt
見到有幾張堅係正
用有少少調色同復古既效果
po比大家食左佢先

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6394
用戶失蹤天數 1325
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #160 stephanie903 的帖子

我吃掉了 -v-
謝謝蚊

回覆 #159 XDD 的帖子
理解不能x2

`乜B.
VIP會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
用戶註冊天數 5512
用戶失蹤天數 2412
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 stephanie903 於 2010-12-7 12:36 PM 發表。 

我知

我都想問

你食屎
green
話說頭先去左pl入tt
見到有幾張堅係正
用有少少調色同復古既效果
po比大家食左佢先
ht ...

我咩都唔識架
姐姐唔好哈我

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6394
用戶失蹤天數 1325
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 `乜B. 於 2010-12-7 06:06 PM 發表。 

我咩都唔識架
姐姐唔好哈我

(揮揮)

`乜B.
VIP會員

UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
用戶註冊天數 5512
用戶失蹤天數 2412
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2010-12-7 06:12 PM 發表。 

(揮揮)

kucat姐
好耐無見喇
===
蚊:
溫多D書啊_你

VIP會員
-忙碌中-

UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
用戶註冊天數 6394
用戶失蹤天數 1325
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #164 `乜B. 的帖子

對啊對啊…
可能呢排考試既問題吧
每次我在回帖既時候,你地都仲未放學…
時差問題又一再出現