論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: port人
●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6159
用戶失蹤天數 5025
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2008-1-19 05:15 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
回覆 #15 LinG 的帖子

我要爆- -
你吹得我漲麼?"
番到學校你都吹我吾漲LA- -
係得我吹你姐"XD"
你哩個心情"
我都未同你計你同我計??"
你邊條筋痴撚左線呀"
你係吹水區開果D POST"
我吾扣你分咪算好LOW"
你果D字又英又中"
英文D文法又錯晒"
我真係好想開POST話你地LOW"
你地係MSN已經比我鬧過GA LA"
成Q日煩撚住晒"
叫左你地咪ADD我地D版主入去"
你就係都要ADD埋我地去傾"
你吾煩我都覺得煩LA下化
依家你地新會員大晒呀
我之前係新會員果陣我都吾會好似你地咁LA"
話我經常話人同扣人分仲有針對人
你地做得岩我洗撚咁做呀"
白痴仔"
叫左你好吾好連回"善用你的編輯功能"
你係都吾聽我先扣ga咋"
如果你邊個POST我扣錯你分你POST出黎
我+番比你"
如果我冇做錯- -
我認真想屌你LOW"

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6329
用戶失蹤天數 3892
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #15 LinG 的帖子

佢掛住打機...
唔理yk lu...
kingkong你唔好再爆粗好嗎- -??
唔好同linlin嘈la...
我唔想見到甘丫...

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6159
用戶失蹤天數 5025
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-1-19 05:17 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
回覆 #17 anne_yanyan714 的帖子

哩條仁傑
做左超多衰野TIM LA"
我吾爆出黎咪算佢好LOW"

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6329
用戶失蹤天數 3892
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #18 ●siu_y_an§ 的帖子

我唔想見到你同仁傑仲有d新會員嘈...
嘈又有咩好喎...
唔好嘈啦...好嗎??

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5986
用戶失蹤天數 1376
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

THX!你!!!to:仁傑
我冇add你lo!!!

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
candy
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
註冊 2007-1-12
用戶註冊天數 6350
用戶失蹤天數 5024
性別 女仔
狀態 離線

咁我講句我心想講o既話la,,
講真,,
我唔係好中2 d人一失戀就係咁同人講,,
你失戀關我差事呀?
你失戀姐,,
又唔係我失,,
你失戀都冇人幫你Ga!
我地又唔係心理醫生,,
幫唔到你地ga!
失戀呢d o野係自己解決,,
冇人幫到你,,
最多咪係有同感,,
加上,,
呢d post我睇過n咁多次,,
你地來來去去咪又係講失戀同Love邊個,,
其實,,
中2邊個講一次就夠ga la,,
你講n咁多次做乜姐!
個對方會睬你咩!
仲有,,
你地年紀仲細,,
學咩人失戀呀?
咁你e家學人失戀,,
傷心,,
咁大個失戀你咪要跳樓自殺呀?
你地醒下la!
你地呢個失戀只係一個愛情經歷,,
算得d咩呢?
我都試過失戀,,
但係我冇當過係失戀lo!
我只係知呢個年紀失戀只會當係一種經過,,
所以樓主,,
你唔可以怪哂人,,
你都有錯ga,,
你自己諗下la,,

以上係我心底話!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
仲有樓主,,
你成日怪佢,
你有冇諗過你自己都有錯ga?
成日淨係識得怪人,,
你知唔知你咁怪人法,,
係你生活都係咁ge話,,
d FD唔會中2你,,
你要知人有錯,,
你都有錯,,
唔係人地錯你就可以大哂,,
咩都係人地o既錯,,
你冇錯,,
如果係咁,,
呢個世界就唔會咁多指責la,,
so你自己要諗下la,,

如果你覺得自己冇錯o既話,,
我幫唔到你,,
你呢份性格,,
遲早冇人中2你!
我係講真!
同我講事實,,
係中2鬧就鬧!

LinG
VIP會員
悶死...........

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 1758
積分 5405
經驗 2678
YK幣 6616
帖子 2419
精華 0
註冊 2007-2-24
用戶註冊天數 6307
用戶失蹤天數 4856
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #16 ●siu_y_an§ 的帖子

- -
你有佢msn的!?

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6159
用戶失蹤天數 5025
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-1-19 05:32 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
回覆 #22 LinG 的帖子

佢+埋其他人一齊"
我鬼知邊個係邊個呀''
一個二個都係F.1
F.1大晒呀

candy
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
用戶註冊天數 6350
用戶失蹤天數 5024
性別 女仔
狀態 離線

king kong冷靜d,,

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6159
用戶失蹤天數 5025
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-1-19 05:41 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
回覆 #24 candy 的帖子

@V@
好-  -
我聽你話=]

candy
普通會員

UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
用戶註冊天數 6350
用戶失蹤天數 5024
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #25 ●siu_y_an§ 的帖子

仲有,,
唔好再爆粗,,
做唔做到?

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6159
用戶失蹤天數 5025
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-1-19 06:15 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
回覆 #26 candy 的帖子

=___="
試下咁la = =''