論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

歡迎各位訪客註冊成為會員!成為會員後可享用本論壇的各種服務,登入後將會隱藏頁面上方的廣告。

標題: 電話問卷,,包好笑-__-;;
小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5025
用戶失蹤天數 664
來自 上水
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
電話問卷,,包好笑-__-;;

訪問員:先生你好呀,我係代表XX公司就本年度高中低產消費者產品消費意欲傾向綜合性意見做個全港性電話問卷調查架(講到冇氣~~")....我姓胡架∼

小明:..........靜左幾秒 (悶悶地...諗住玩野)

訪問員:喂喂!?先生。

小明:呀∼我係小姐黎架 (明明男人聲)....頭先你句野好似很長,可以再講一次嘛?

訪問員:.....哦....好既....我係代表XX公司就本年度高中低產消費者產品消費意欲....(抖氣)....傾向綜合性意見做個全港性電話問卷....調查架...我姓胡架∼"

小明:哦....好呀∼!我都有時間呀∼你問啦!

訪問員:唔該晒你呀先生....呀?唔好意思...唔該晒你呀小姐!

小明:唔使唔好意思。

訪問員:係....小姐....請問你係咪全職既在職人士呢?全職既定義係每星期最少工作四十小時以上。

小明:係呀?我係呀∼!

訪問員:係....咁小姐請問你月薪係介乎A:5000至10000,B:10000至15000,C:15000至20000,同D:20000以上。

小明:我15000咁算係B定C呀?

訪問員:Eer....15000應該算係C架啦小姐!

小明:不過我扣左5%強積金,冇15000架啦播!

訪問員:咁呀...咁當你B啦小姐!

小明:都好啦,B就B啦......呀∼我剛剛記得我年終有花紅同雙糧架,呵呵∼

訪問員:........咁係算C啦小姐 (想鬧佢)!

小明:呵呵∼好呀∼!

訪問員:請問小姐你每個月大約會用幾多錢去買化妝品呀?

小明:我唔買架∼!

訪問員:吓?!小姐你唔用化妝品?護膚品都算架喎∼

小明:我老婆...老公買俾我架∼

訪問員:....哦,咁請問你先生依家方唔方便黎聽一聽呀?因為要問返消費者本人先得架∼

小明:哦好呀∼!你等等呀∼....一秒後用同一把聲講:喂?邊位呀?

訪問員:...........小姐....唔係...先生.....

小明:喂?邊位呀?我係...男..人!!(差D忍唔住笑)

訪問員:.....先生....你好呀∼我姓胡架,我係代表XX公司就本年度高中低產消費者產品消費....

小明打斷講:得啦....頭先聽過架啦!

訪問員:吓?!

小明:Eer....我係話,頭先我老婆同你傾果時我聽到。

訪問員:原來係咁....咁想問先生係咪全職既在職人士呢?全職既定義係每星期最少工作四十小時以上。

小明:係呀!

訪問員:咁先生請問你月薪係介乎A:5000至10000,B:10000至15000,C:15000至20000,同D:20000以上

小明:A呀

訪問員:吓?! (少過個老婆咁多...)

小明:有問題咩

訪問員:呀?唔係,請問先生你每個月大約會用幾多錢去買化妝品呀?護膚品都算架!

小明:$12000到啦

訪問員:$12000?!

小明:唔得咩?搵五千唔可以洗萬二呀?我老婆搵錢多呀!

訪問員:我唔係咁意思,不過正話你太太係話你買俾佢架喎∼

小明:係呀∼係我買俾佢架,不過佢俾錢我,我去買囉∼!

訪問員:............XYZ@X#$%^

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

UID 32320
積分 167
經驗 26
YK幣 220
帖子 162
精華 0
註冊 2010-1-11
用戶註冊天數 5264
用戶失蹤天數 4783
來自 hk
性別 女仔
狀態 離線

聽過-___-;

HI
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
violet0418ki
普通會員

UID 36362
積分 563
經驗 180
YK幣 608
帖子 421
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5025
用戶失蹤天數 3295
來自 HONG KONG
性別 女仔
狀態 離線

好正, 我鍾意, 多謝分享.

m4a11130 (魚蛋囝)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章  
UID 37659
積分 1162
經驗 100
YK幣 713
帖子 588
精華 0
註冊 2010-10-30
用戶註冊天數 4972
用戶失蹤天數 4360
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

強積金個到笑左一下

小XC
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 41088
積分 1091
經驗 12
YK幣 33
帖子 110
精華 0
註冊 2011-3-6
用戶註冊天數 4845
用戶失蹤天數 2412
性別 男生
狀態 離線

小明裝女聲
哈哈
訪問員最後好像.....

甜蜜的傷口
普通會員

UID 42271
積分 127
經驗 -111
YK幣 235
帖子 271
精華 0
註冊 2011-4-17
用戶註冊天數 4803
用戶失蹤天數 4412
性別 女仔
狀態 離線

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈    good  好啊XD

囧.........囧
kururu (Rick roll)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章  
UID 20556
積分 5428
經驗 1170
YK幣 550
帖子 1487
精華 1
註冊 2008-12-9
用戶註冊天數 5662
用戶失蹤天數 1220
來自 冇人的地方
性別 男生
狀態 離線

等我下次又咁玩人先^^

bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4752
用戶失蹤天數 1086
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線

其實唔好笑-__-(P.S唔好開心-3-)

FeiFei
版主

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 37381
積分 17592
經驗 5725
YK幣 16479
帖子 4964
精華 0
註冊 2010-10-19
用戶註冊天數 4983
用戶失蹤天數 3538
來自 HK
性別 男生
狀態 離線

哈哈,唔好唔記得個6000蚊,so老婆係d,老公係b/c

好想回到以前那單純、天真的時光
十分懷念以前的日子啊~~~ :)
「會不會 有一天 時間真的能倒退」
hugoyip2006
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 37428
積分 253
經驗 -10
YK幣 129
帖子 165
精華 0
註冊 2010-10-21
用戶註冊天數 4981
用戶失蹤天數 4258
來自 58號行星
性別 男生
狀態 離線

勁!!!
心感佩服!!!

Rachel@YK
普通會員

在線王勳章  
UID 41900
積分 1710
經驗 227
YK幣 688
帖子 509
精華 0
註冊 2011-4-3
用戶註冊天數 4817
用戶失蹤天數 2565
性別 女仔
狀態 離線

低能lol......

issac240
高級會員
難得胡塗

發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 35894
積分 4388
經驗 400
YK幣 2058
帖子 702
精華 0
註冊 2010-8-20
用戶註冊天數 5043
用戶失蹤天數 2696
來自 *******
性別 男生
狀態 離線

護膚品個度笑左^

linqihao1 (無聊人)
普通會員
此會員被禁言了

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40154
積分 2670
經驗 153
YK幣 811
帖子 526
精華 0
註冊 2011-1-29
用戶註冊天數 4881
用戶失蹤天數 3872
來自 地球的某一方
性別 男生
狀態 離線

玩電話玩到咁 好好笑