論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 乜都冇曬^_^只求我的老公進來
小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5018
用戶失蹤天數 657
來自 上水
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
乜都冇曬^_^只求我的老公進來

請各位直接飛到#72^_^

最近5次評分記錄
jessie72310   2011-4-27 12:31 AM   YK幣  +5   讚好,,我支持你xD

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
fathead12 (龍爺☆)
普通會員
l0v3sTaR﹏﹏﹏ 龍爺★

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章  
UID 37303
積分 4300
經驗 332
YK幣 180
帖子 677
精華 0
註冊 2010-10-16
用戶註冊天數 4978
用戶失蹤天數 4236
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

比我就打9佢........

I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you.

我愛你,不是因為你是一個怎樣的人,而是因為我喜歡與你在一起時的感覺。
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
fedora11
VIP會員

發帖王勳章   在線王勳章  
UID 42416
積分 1183
經驗 281
YK幣 1809
帖子 693
精華 0
註冊 2011-4-23
用戶註冊天數 4790
用戶失蹤天數 897
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

搶第一..
有冇你條女張相..@@
咩叫EX

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5018
用戶失蹤天數 657
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

我真系第一次見到o的囝咁賤格
咁樣對條女都得??
激動已經激硬
真系影衰曬我地男囝lor
咁對條女??死_左佢na
re樓上
你吾系第一- -

EX=前度男/女友

fathead12 (龍爺☆)
普通會員
l0v3sTaR﹏﹏﹏ 龍爺★

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章  
UID 37303
積分 4300
經驗 332
YK幣 180
帖子 677
精華 0
註冊 2010-10-16
用戶註冊天數 4978
用戶失蹤天數 4236
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

個樣都ok
比我5忍

I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you.

我愛你,不是因為你是一個怎樣的人,而是因為我喜歡與你在一起時的感覺。
fedora11
VIP會員

發帖王勳章   在線王勳章  
UID 42416
積分 1183
經驗 281
YK幣 1809
帖子 693
精華 0
註冊 2011-4-23
用戶註冊天數 4790
用戶失蹤天數 897
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

差一秒囉吹到-,-
唔錯囉=.=
但條女都喜歡你啦..
唔洗理佢嫁===

`乜B.
VIP會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
註冊 2009-4-20
用戶註冊天數 5522
用戶失蹤天數 2423
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小狗x托柒 於 2011-4-27 12:18 AM 發表。 
囧爆..
我近排溝左條女(FB識)
佢半個月前比條囝飛左
之後佢就同左我一齊- -
離題開始- -
超識哄人,,成日攪到我傻笑xD
離題完不- -
直到岩岩
我條女諗住訓佢sd左樣野比我
佢話佢條EX聽日話上佢屋企同佢 ...

哇佢有無賤d
btw 有無佢張相同你張相
無既話好難比較wor

亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5402
用戶失蹤天數 3502
性別 女仔
狀態 離線

cM;;`-_______-;;`
唔明你地-____-;;`

[c=12]♥
[/c=5]
小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5018
用戶失蹤天數 657
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #7 `乜B. 的帖子

乜b姐- -
你有我fb na- -
禁我主頁咪睇到我條女lor- -
=============
講真條囝我真系好想打到佢爆肛
咁橪賤都有
飛完人成條巴基爛坦咁想食回頭草??
仲要攪埋人地??
自量下na,,又要自己飛人又要食回頭草
我見住佢fb同條女一齊左
仲系到攪我條女
===========
算吧na樓上位薯乜^_^

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5465
用戶失蹤天數 4394
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-27 12:37 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #1 小狗x托柒 的帖子

CM;;))`ˇ
無論點都支持你,,

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5018
用戶失蹤天數 657
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #10 jessie72310 的帖子

其實我吾識你- -
但系我知你成日讚我o的post- -
真系出奇過出奇蛋- -

`乜B.
VIP會員

論壇週年紀念星章   服務勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 25695
積分 16625
經驗 1186
YK幣 2337
帖子 4642
精華 1
註冊 2009-4-20
用戶註冊天數 5522
用戶失蹤天數 2423
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 小狗x托柒 於 2011-4-27 12:32 AM 發表。 
乜b姐- -
你有我fb na- -
禁我主頁咪睇到我條女lor- -
講真條囝我真系好想打到佢爆肛
咁橪賤都有
飛完人成條巴基爛坦咁想食回頭草??
仲要攪埋人地??
自量下na,,又要自己飛人又要食回頭草 ...

你講緊你同埋你女友個ex張相啊
btw 唔好姐來姐去得唔得- -
我又唔係汪明荃

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5465
用戶失蹤天數 4394
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-27 12:39 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #11 小狗x托柒 的帖子

我FB加左你嫁..
你吾知咩.

小狗x托柒 (∮千億)
版主

UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5018
用戶失蹤天數 657
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #12 `乜B. 的帖子

慣左手細- -
http://www.facebook.com/profile.php?id=1354246342
呢條巴基爛坦
歡迎^_^
re樓上
我知- -所以我咪話你成日讚我o的post- -

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5465
用戶失蹤天數 4394
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-4-27 12:43 AM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #14 小狗x托柒 的帖子

咁係度重新做FD,,好不.

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候想結婚;有錢的時候想離婚。