論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [級數評圖] Are you ready?
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
註冊 2007-10-9
用戶註冊天數 6071
用戶失蹤天數 4057
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
[級數評圖] Are you ready?

呢句就係嵐ge新歌Troublemaker副歌其中一句歌詞
雖然我個drive都有hsj,嵐果d歌~
但係個人真係少聽日本男子偶像團體
今次我覺得呢首唔錯
一到Are you ready就好high

講返今次ge ban,
今次我用多左實素
而下面ge ban全部都係men's egg ge麻豆黎賫

1) 小梅笑容好好好好好靚

2) 幸秀好鐘意用呢隻字效

3) 小步幾滿意呢個ban第一次係ban度用花

p.s 呢隻字型用黑色真係靚d- -v

入左黎就評級 不過唔好亂評 thx:p

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6319
用戶失蹤天數 3883
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

好中意你第2個既ban底

真衰x_x評就評吧

3個都s -x-"

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
-Marco`朗☆
管理員

嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6071
用戶失蹤天數 4057
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-3-14 03:57 PM 發表。 
好中意你第2個既ban底

真衰x_x評就評吧

3個都s -x-"

有冇咁勁呀

我用左2張tt整架個底

話說第3張用左唔同ge手法去整個筆記

管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6319
用戶失蹤天數 3883
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #3 -Marco`朗☆ 的帖子

因為我整唔到呢種質素既圖ban

我d圖ban實在太恐怖啦

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6071
用戶失蹤天數 4057
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-3-14 04:06 PM 發表。 
因為我整唔到呢種質素既圖ban

我d圖ban實在太恐怖啦

我夠整唔到你簽名ban個質素啦

係咪好嘔?

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6319
用戶失蹤天數 3883
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #5 -Marco`朗☆ 的帖子

係唔係太深色呢?_?

summerwin (`☆夏↗)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 31223
積分 2188
經驗 915
YK幣 2314
帖子 1482
精華 5
註冊 2009-11-17
用戶註冊天數 5301
用戶失蹤天數 4469
性別 男生
狀態 離線

1,3S 2B...
我覺得第二張個相好似怪怪地

雪糕jaii (雪囝=p`)
普通會員

UID 32927
積分 540
經驗 206
YK幣 489
帖子 232
精華 0
註冊 2010-2-18
用戶註冊天數 5208
用戶失蹤天數 4397
性別 女仔
狀態 離線

1 a. 成幅圖其實okay;不過個人物好似有d怪-.-
    有冇調過色-.-..好似暗左d/3\
2 a-. 圖是okay的;但整黎整去都係加相框既你-_-
       加d新意嘛/3\想睇你整d另類d既圖-v-(!)
3 s-. 成幅圖唔錯.但你既ban有加高光tt(?)
       覺得你人物可以調光d.同埋可以係調色用唔同既調.

題外話xp`
你有聽hsj d歌-0-(?)`最新個首曈好好聽/3\`

涼:-$
-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6071
用戶失蹤天數 4057
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-3-14 04:22 PM 發表。
係唔係太深色呢?_?

所以我d字ban咪好嘔

QUOTE:
原帖由 summerwin 於 2010-3-14 04:27 PM 發表。
1,3S 2B...
我覺得第二張個相好似怪怪地

謝評
第二張個相諗番起我應該較透明度

QUOTE:
原帖由 雪糕jaii 於 2010-3-14 04:27 PM 發表。 
1 a. 成幅圖其實okay;不過個人物好似有d怪-.-
    有冇調過色-.-..好似暗左d/3\
2 a-. 圖是okay的;但整黎整去都係加相框既你-_-
       加d新意嘛/3\想睇你整d另類d既圖-v-(!)
3 s-. 成幅圖唔錯.但你既ban有 ...

又好似係bo

本來諗住整2張相然之後1張係黑白架但係又唔靚wo-.-
唯有用相框- -v
我唔想架我真係唔想架

謝s
下次試試 我覺得冇咩大問題

同碟中我鐘意輝わЫユИ-Hey! Say! 7多d

普通會員

UID 32927
積分 540
經驗 206
YK幣 489
帖子 232
精華 0
用戶註冊天數 5208
用戶失蹤天數 4397
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-3-14 04:33 PM 發表。 

所以我d字ban咪好嘔

謝評
第二張個相諗番起我應該較透明度

又好似係bo

本來諗住整2張相然之後1張係黑白架但係又唔靚wo-.-
唯有用相框- -v
我唔想架我真係唔想架:e ...

想睇你調下色多d=p

hs7既歌都好正-v-``

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6071
用戶失蹤天數 4057
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 雪糕jaii 於 2010-3-14 04:36 PM 發表。 

想睇你調下色多d=p

hs7既歌都好正-v-``

嗯 下次會架啦- -v

我覺得瞳ソЗヱэみ⑦個封面幾型

普通會員

UID 32927
積分 540
經驗 206
YK幣 489
帖子 232
精華 0
用戶註冊天數 5208
用戶失蹤天數 4397
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-3-14 04:39 PM 發表。 

嗯 下次會架啦- -v

我覺得瞳ソЗヱэみ⑦個封面幾型

mv都超正;p``
涼介超型呀*v*

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6401
用戶失蹤天數 4095
來自 無人之境
狀態 離線

1 s
我覺得個擺位幾好
不過個人個頭好似y左d 有少少突兀  (anyway唔關你事)

2 a
依照傳統
因為睇得太多次-_-
而尼次又無之前果d大突破
所以..

3 s
冇乜大問題~ that's nice

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-3-14 04:18 PM 發表。 

我夠整唔到你簽名ban個質素啦

係咪好嘔?

我覺得個ban無乜問題
甚至我覺得有d位都幾靚呀-_-!

不過上面放字就好似怪左d 所以字ban就係驚圖有d空虛感

-Marco`朗☆
管理員

UID 5185
積分 36598
經驗 15999
YK幣 21238
帖子 26450
精華 6
用戶註冊天數 6071
用戶失蹤天數 4057
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 雪糕jaii 於 2010-3-14 04:59 PM 發表。

mv都超正;p``
涼介超型呀*v*

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2010-3-14 05:02 PM 發表。 
1 s
我覺得個擺位幾好
不過個人個頭好似y左d 有少少突兀  (anyway唔關你事)

2 a
依照傳統
因為睇得太多次-_-
而尼次又無之前果d大突破
所以..

3 s
冇乜大問題~ that's nice

我覺得個ba ...

多謝

原因睇#9

多謝+1

我覺得真係唔靚wo個字ban

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6401
用戶失蹤天數 4095
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 -Marco`朗☆ 於 2010-3-14 06:48 PM 發表。 

多謝

原因睇#9

多謝+1

我覺得真係唔靚wo個字ban

我覺得改少少就會好
(個人意見)

自由SAY 卡爾凱:what's up nigga