論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 2006-2007年度屯天1B之吹水區
candy
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
註冊 2007-1-12
用戶註冊天數 6357
用戶失蹤天數 5031
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
回復 #163 1234567多勞多得 的帖子

我唔會要博某D人同情

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
1234567多勞多得
初級會員

UID 1885
積分 37
經驗 21
YK幣 150
帖子 18
精華 0
註冊 2007-4-4
用戶註冊天數 6275
用戶失蹤天數 6245
性別 男生
狀態 離線

回復 #166 candy 的帖子

但佢中意你.....咁呢D嘢冇人知嘅~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
candy
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
用戶註冊天數 6357
用戶失蹤天數 5031
性別 女仔
狀態 離線

but我冇話中意佢!!!!!

1234567多勞多得
初級會員

UID 1885
積分 37
經驗 21
YK幣 150
帖子 18
精華 0
註冊 2007-4-4
用戶註冊天數 6275
用戶失蹤天數 6245
性別 男生
狀態 離線

回復 #168 candy 的帖子

都話呢D嘢得你地自己知lo~

Heib (失戀中....)
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
註冊 2007-1-23
用戶註冊天數 6346
用戶失蹤天數 4759
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

係lo有d野你自己先知架

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
用戶註冊天數 6346
用戶失蹤天數 4759
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

你自己好自為知啦

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
candy
普通會員

UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
用戶註冊天數 6357
用戶失蹤天數 5031
性別 女仔
狀態 離線

求下你地,唔好再講la,我已經好煩,我唔再為呢件事而煩惱,唔該ar!

1234567多勞多得
初級會員

UID 1885
積分 37
經驗 21
YK幣 150
帖子 18
精華 0
註冊 2007-4-4
用戶註冊天數 6275
用戶失蹤天數 6245
性別 男生
狀態 離線

經常話自己煩惱,都係你自己引起嫁~

candy
普通會員

UID 1546
積分 7851
經驗 3852
YK幣 9332
帖子 3453
精華 1
用戶註冊天數 6357
用戶失蹤天數 5031
性別 女仔
狀態 離線

咁我真係好辛苦,求下你!

1234567多勞多得
初級會員

UID 1885
積分 37
經驗 21
YK幣 150
帖子 18
精華 0
註冊 2007-4-4
用戶註冊天數 6275
用戶失蹤天數 6245
性別 男生
狀態 離線

我唔覺你好煩囉!!你開心ar....

普通會員

UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
用戶註冊天數 6346
用戶失蹤天數 4759
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

回復 #174 candy 的帖子

講得冇錯

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
童憶
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   服務勳章  
UID 1815
積分 6869
經驗 1532
YK幣 10543
帖子 2909
精華 0
註冊 2007-3-17
用戶註冊天數 6293
用戶失蹤天數 3148
來自 過去
狀態 離線

大家吾好再講利個話題la∼
人地會好傷心嫁∼!!

普通會員

UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
用戶註冊天數 6346
用戶失蹤天數 4759
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

咁我地now講咩話題ar?

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
DevilHunter
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主網友勳章  
UID 27
積分 2118
經驗 631
YK幣 340
帖子 432
精華 1
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6417
用戶失蹤天數 3046
性別 男生
狀態 離線

你個1234567多勞多得好啦喎!我唔扣你分已經偷笑啦!人地叫你唔好煩佢你又計續講,你唔煩我都煩啦,日日都見到有人報告,都係關於呢個post。呢個係吹水區,唔係串人區,你鐘意串你就打電話比佢串佢,你屙尿又串,屙屎又串,我唔理你,但係唔該你理下人地既感受

R0Ck_Y0U:] (KAMILIA小卡)
VIP會員
池畔派對

論壇開幕一年紀念星章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   大富豪勳章   發帖王勳章   長期在線獎章  
UID 5
積分 7696
經驗 3006
YK幣 9932
帖子 1956
精華 3
註冊 2006-11-11
用戶註冊天數 6419
用戶失蹤天數 4387
來自 카라
性別 男生
狀態 離線

發表於 2007-4-12 04:38 PM  資料 文集 短消息  844918395 229500844 funclub188@yahoo.com.hkl
我雖然唔係1B既既人,但係我都感得CANDY係無故個囉,個teresa又咁多粗口,影臭我對teresa呢個名囉