論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 攞咗成績表;
星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4875
用戶失蹤天數 3802
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
攞咗成績表;

我諗大家呢幾日都攞咗成績表啦;
我琴日攞咗;
成績點吾講啦;
但係好多fd都死咗;
佢地都諗住吾追; 轉校算;(
大家攞咗成績表之後點(?!)
自己/fd會吾會想轉校(?!)

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 5029
用戶失蹤天數 4113
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

你啲成績肯定好好啦

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
高級會員

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4875
用戶失蹤天數 3802
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #2 shredder 的帖子

點解會咁講嘅(?!)

鐘意自己加;)
孽龍居士 (Highness)
高級會員
欸欸,我可以自定義頭銜耶?!

服務勳章   在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 40643
積分 2285
經驗 141
YK幣 113
帖子 332
精華 0
註冊 2011-2-16
用戶註冊天數 4856
用戶失蹤天數 2874
來自 巴哈姆特
性別 男生
狀態 離線

雖然我看不懂整篇文章在講什麼....
目前只知道跟成績表有關0.0

高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4875
用戶失蹤天數 3802
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #4 孽龍居士 的帖子

不好意思-v-
-------------------------------------------------------------
我想大家在這幾天內都已經拿了成績單了;
我昨天剛拿;
成績怎樣就不多說了;
可是很多朋友都......這科不及格;
她們都不打算努力; 下一段[追]回成績; 只想轉校算了;(
大家拿了成績單之後覺得怎樣(?!)
自己/朋友會吾會也想要轉校(?!)

鐘意自己加;)
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6129
用戶失蹤天數 4169
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

一早拎完=.=3月又考
我全級第尾s0rry

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
孽龍居士 (Highness)
高級會員
欸欸,我可以自定義頭銜耶?!

服務勳章   在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 40643
積分 2285
經驗 141
YK幣 113
帖子 332
精華 0
註冊 2011-2-16
用戶註冊天數 4856
用戶失蹤天數 2874
來自 巴哈姆特
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-3-1 09:08 PM 發表。 
不好意思-v-
-------------------------------------------------------------
我想大家在這幾天內都已經拿了成績單了;
我昨天剛拿;
成績怎樣就不多說了;
可是很多朋友都......這科不及格;
她們都不打算努 ...

如果是我的話....
我已經心痛到沒有感覺了....

高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4875
用戶失蹤天數 3802
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #6 燒魚 的帖子

魚姐喎;) halo;)
我間學校好挽野;
今次攞完過多冇幾耐又再派-v-
但係呢個月成日吾係放假就有咩咩咩活動-3-
勁無奈-v-

RE孽龍居士;
看來...情況...不太好......;(

鐘意自己加;)
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6129
用戶失蹤天數 4169
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-3-1 21:19 發表。 
魚姐喎;) halo;)
我間學校好挽野;
今次攞完過多冇幾耐又再派-v-
但係呢個月成日吾係放假就有咩咩咩活動-3-
勁無奈-v-

RE孽龍居士;
看來...情況...不太好......;(

我今次唔考好d就搏轉校/留班a0a

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4875
用戶失蹤天數 3802
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #9 燒魚 的帖子

其實; 衰啲講句;
我希望啲fd係留班;
佢地一轉就去band3學校;
我吾想咁......
仲有; 其實我都係自私; 吾想佢地走;(

鐘意自己加;)
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6129
用戶失蹤天數 4169
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-3-1 21:22 發表。 
其實; 衰啲講句;
我希望啲fd係留班;
佢地一轉就去band3學校;
我吾想咁......
仲有; 其實我都係自私; 吾想佢地走;(

咁留班係好d既
廢事轉去d垃圾到

高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4875
用戶失蹤天數 3802
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #11 燒魚 的帖子

well; 心情哥仔今次吾多掂-3-
炒八科.....
佢諗住轉;(

鐘意自己加;)
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6129
用戶失蹤天數 4169
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-3-1 21:27 發表。 
well; 心情哥仔今次吾多掂-3-
炒八科.....
佢諗住轉;(

-.-我全級第尾啦陰公
邊到夠我慘~

高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4875
用戶失蹤天數 3802
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #13 燒魚 的帖子

下; 你地有哂全級嫁(?!)
我地全班先係得一到十...((仲要係個miss吾講-3-

鐘意自己加;)
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6129
用戶失蹤天數 4169
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 星月`穎 於 2011-3-1 21:29 發表。 
下; 你地有哂全級嫁(?!)
我地全班先係得一到十...((仲要係個miss吾講-3-

-.-成績表有列