YK Forum

標題: 告別九妞妞 「黑澀會美眉」的彤彤單飛去 [打印本頁]

作者: kinki1994    時間: 2007-10-6 11:21 AM     標題: 告別九妞妞 「黑澀會美眉」的彤彤單飛去

記者:影劇中心/綜合報導

團體「黑澀會美眉」成員彤彤自出道以來負面新聞不斷,與團長大牙不合的傳聞更是屢屢被報導,為了不妨害團體秩序,彤彤決定脫離團體單飛,而她也表示目前會先以主持工作為主,未來仍希望有機會發片當歌手。
黑澀會美眉話題不斷,過去,在發片期間唱片公司刻意將團體分成粉紅高壓電與甜心轟炸機兩隊進行PK賽,當時美眉間的「不合之說」就時有所聞,而其中又以大牙和彤彤之間的心結最受注目。
彤彤在黑澀會美眉中屬於負面新聞最多的一個,不僅之前發生謊報學歷、自殘及被傳在網路上自爆同性戀事件,而日前外傳彤彤因為壓力過大,在5月時再度有自殘的情況發生,她也表示,決定改掉過去錯誤的行為,單飛後重新面對人生。
彤彤新經紀人鄧怡心表示,彤彤的個性較為獨特,不懂得如何適應團體生活,加上先前的PK太過認真,難免與美眉間會有小摩擦,單飛後將先以主持工作為主,未來再朝歌唱發展。

所以現家9妞妞正式成員有:鬼鬼、meimei、丫頭、筱婕、大牙、apple、小蠻、小薰∼

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
雖 然 我 最 中 意 的 不 是 彤 彤 ..
9妞唔再系9妞
變成8妞
好唔想ar
作者: `乜春    時間: 2007-10-6 11:24 AM

= =
變左8妞,,-=-
個名好怪= =
小左個人刀吾似黑澀na t^t
作者: R0Ck_Y0U:]    時間: 2007-10-6 11:45 AM

應該會加多一個囉
作者: kinki1994    時間: 2007-10-6 11:59 AM     標題: 回覆 #3 池畔派對 的帖子

就算係+左,,都唔再係原本既9妞妞
作者: R0Ck_Y0U:]    時間: 2007-10-6 12:11 PM

咁又係!!!
人地退出,都冇計架
作者: siuyan    時間: 2007-10-6 10:54 PM

不是ma?
T_________T
我幾中意彤彤bo
唔知會唔會加個人落去呢*
作者: bY:慧    時間: 2007-10-8 07:57 PM

下?好大反應ga喎...
作者: 低B純    時間: 2007-11-25 07:11 PM

9妞妞就係9妞妞
冇咗一個都唔算
作者: 小夏    時間: 2007-11-28 09:04 PM

都唔係9妞妞啦
作者: manman_1108    時間: 2007-12-11 10:10 PM

係囉...
作者: Hisashi    時間: 2008-4-3 11:27 PM

- -事實就係咁殘酷
作者: -Marco`朗☆    時間: 2008-4-4 01:14 PM

真慘@@"....
作者: S!U雪`    時間: 2008-4-4 01:29 PM

下,,,唔係牙...好怪嫁wo*
作者: CcmaHo_01    時間: 2008-4-20 05:41 AM

唔係好鍾意大牙..佢d叫聲令人頂唔緊= ="

歡迎光臨 YK Forum (http://eyankit.com/forum/) Powered by Discuz! 5.0.0