YK Forum

標題: 15歲GEM同男友宿營3日2夜!不忘貼出凌亂不堪的床鋪照!! [打印本頁]

作者: Ilovetaeyeon    時間: 2011-11-27 06:04 PM     標題: 15歲GEM同男友宿營3日2夜!不忘貼出凌亂不堪的床鋪照!!

15歲GEM同男友宿營3日2夜!不忘貼出凌亂不堪的床鋪照!!?

G.E.M自製情人卡啜爆舊愛 Bryon。

下列相片乃鄺晨風收藏的GEM初中照

鄧紫棋(GEM)原名鄧詩穎(Gloria),佢15歲結識左當時大佢2年既St.Joe仔鄺晨風,佢地因大家都唱歌,作曲填詞,所以走在一起
但當年GEM甚有港女風範, 有事就求鄺晨風, 冇事就一腳伸開佢, 教鄺晨風甚是不滿
GEM 當年Xanga: Raining_KFC 曾載滿他們的回憶, 亦有很多他們一起創作的歌曲
GEM (Get Everyone Moving) 這名字其實也是鄺晨風所作的
而鄺晨風亦於GEM 16歲當日食左GEM了
而GEM在其成名後更飛起鄺晨風, 把昔日xanga關閉
這女子為上位, 不擇手段拋棄男友, 毀掉過去回憶, 假扮玉女, 何等可怕!

不忘貼出凌亂不堪的床鋪照!!

G.E.M.的 Xanga首頁,有舊愛 Bryon的私照。
兩人曾於 07年 4月結伴到梅窩共度三日兩夜,當時仍是 15歲的她在 Xanga寫道:「我唯一可以說的是,我們真的很像已婚……我永遠不會忘記這三天的共處。」又不忘貼出凌亂不堪的床鋪照。

------------------------------------------------------------------------------------------

wHAT THE

作者: Nicole妹    時間: 2011-11-27 06:07 PM

咁衰+佢==
好_憎佢囉依家
作者: Ilovetaeyeon    時間: 2011-11-27 06:08 PM

QUOTE:
原帖由 Nicole妹 於 2011-11-27 06:07 PM 發表。 
咁衰+佢==
好_憎佢囉依家

我不嬲唔like GEM
作者: mar041106    時間: 2011-11-27 06:09 PM

我永遠不會忘記這三"天"的共處
?!

三晚呀?
================
btw apple=not real
作者: KAI徽IAK    時間: 2011-11-27 06:11 PM

理得佢=]
佢想做咩咪做咩lor=]
反正我都對佢冇興趣……
只係某幾位版友會好大反應姐(應該明的)
作者: 〤暗影〤    時間: 2011-11-27 07:57 PM

我信GEM
st.joe 仔呢個名係my s.s. D 人ge花名
我咒第一個重提單野個個
我think that版主都信GEM

作者: harry5304    時間: 2011-11-28 09:01 PM

我都幾想做G.E.M個男友!

歡迎光臨 YK Forum (http://eyankit.com/forum/) Powered by Discuz! 5.0.0