YK Forum

標題: 《 塘 虱 腹 部 》 [打印本頁]

作者: 天上的戀人    時間: 2008-12-30 01:17 PM     標題: 《 塘 虱 腹 部 》

《 溏 心 風 暴 》 主 題 曲 改 編 成 《 塘 虱 腹 部 》
《 塘 虱 腹 部 》
無 聊 唔 返 歸 睇 戲 點 夠 喉 猴 猴 「 琴 」 腰 心 腰 肺 死 對 頭
全 憑 「 凌 巧 」   青 筋 乍 現   至 肯 收 手
原 來 「 溏 心 」   多 金 句 多 到 暈
渣 渣 臨 download   增 廣 見 聞 齊 齊 重 溫   乜 都 照 背   唔 係 呀
你 又 投   佢 又 投 上 埋 個 blog 都 話 唔 夠
佢 又 迷   我 又 迷 對 住 『 法 拉 』 演 技
惟 有 承 受 越 爆 就 越 熱 勁 完 再 勁
阿 邊 位 衰 鬼 我 未 睇 清
見 週 街 個 個 喪 話 「 冇 興 」
收 視   卻 又 再 升
睇 關 菊 英   睇 關 菊 英 係 人 係 鬼   最 後 反 勝
我 屋 企 個 個 繼 續 結 冰 心 事   完 全 無 感 應
提 防 「 塘 虱 」 小 手 法 好 嚇 人 沉 迷 鈴 聲 需 要 幾 百 銀
原 來 重 溫   收 錢 至 上   唔 係 呀
作者: alan    時間: 2008-12-30 09:18 PM

V.good!!!
作者: 天上的戀人    時間: 2009-1-1 06:20 PM

竹之冇人批評我啦!!!!!
作者: 燒魚    時間: 2009-1-1 06:20 PM

唔啱音
作者: `乜鋒.    時間: 2009-1-1 06:25 PM

燒魚5係人嗎???
作者: ken2008    時間: 2009-1-1 06:34 PM

thx for sharing.......
作者: 燒魚    時間: 2009-1-1 06:35 PM     標題: 回覆 #5 牙鋒 的帖子

邊個講架???
作者: 食魚有魚味    時間: 2009-1-3 03:22 AM

好正呀!!!!超好呀!!!我中意!

歡迎光臨 YK Forum (http://eyankit.com/forum/) Powered by Discuz! 5.0.0