論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: {自創!!!!}-{愛_的信任]'
kinki1994
高級會員

發帖王勳章   在線王勳章   服務勳章  
UID 1762
積分 3832
經驗 1839
YK幣 4218
帖子 1245
精華 0
註冊 2007-2-26
用戶註冊天數 6283
用戶失蹤天數 5383
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
{自創!!!!}-{愛_的信任]'

{女}`

{寶}`中3`14碎`好CuTe好令女`有好多男仔中意'
{yoyo}`中3`14碎`同寶好{F}d`由細玩到大`{都幾令女`係楓既gf,,之前成日俾人玩'對愛情失去信心
{琪}`中3`14碎`好普通的女仔 表面上同寶同yoyo好fd'但其實好憎寶,,

{男}`

{希}`中3`15碎`好令仔'好花心,成日溝女
{文}`中3`15碎`幾令仔,同希都好fd又係'好花心'但遇上 寶 後變得專一
{楓}`中3`15碎`好型'係yoyo"男朋友,`但因為信任,後來/分開左
---------------------------------------------------------------------------------
人物可能會後+ ''; 請支持

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6137
用戶失蹤天數 5003
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-11-10 08:21 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
支持>V<

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Heib (失戀中....)
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
註冊 2007-1-23
用戶註冊天數 6317
用戶失蹤天數 4730
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

cc~熱切期待喔!!!^口^

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
kinki1994
高級會員

UID 1762
積分 3832
經驗 1839
YK幣 4218
帖子 1245
精華 0
用戶註冊天數 6283
用戶失蹤天數 5383
性別 女仔
狀態 離線

第1章]

早上
寶電話響[幸福的味道 這滋味我想要}
yoyo{喂,寶,你仲未起身Ar?夠鐘返學喇,我地第1日轉校去xx中學,;你唔係想遲到ar?}
寶(望望個鐘7:45分,8點要返學)[死.!.係喎,我琴日太緊張,唔知新學校係點..'好晏先訓,遲左起身.......}
yoyo[你仲講咁多,,快d La!,我係m記等你.,快d ar}
寶{係喇,,好快,,等埋我ar,,_bye,等間見]
寶以9秒9整好哂,,{嘩新校服好令ar}
落到m記'yoyo[快d喇..就快遲到!]
寶{ok喇]
到左學校
sir,{你地新黎ga?,未見過既]
yo n 寶[係ar,ar sir]
sir[咁你地跟我黎,你地係咪xx寶 同埋 xx瑤)
yoyo n 寶{係ar,咁我地讀邊班ar}}
sir,[你地同班ga,而家去3e class room la,係4樓既,你地自己上去la,快d喎就快打鐘]
yoyo n 寶[係既]
上到去,,見到個miss
miss問[你地係xx寶同xx瑤ar可?}
yoyo n bo :係ar
miss:你地自我介紹先la/
yoyo:我係xx瑤,大家可以叫我yoyo}(望下望下見到楓(yoyo bf])
楓::miss我同yoyo識ga,叫佢坐過黎我格離la
yoyo::好ar好ar
miss:咁好la.
寶:大家好,,我係ar寶]
男a:好令女ar
--------------------------------------------------

Heib (失戀中....)
普通會員

UID 1577
積分 15259
經驗 7749
YK幣 1228
帖子 6824
精華 0
註冊 2007-1-23
用戶註冊天數 6317
用戶失蹤天數 4730
來自 牙媽個肚
性別 女仔
狀態 離線

快d作la^^

不要再愛她...
回到我既身邊...
可以嗎?!
may (ㄚ嘉)
普通會員

論壇開幕一年紀念星章  
UID 6107
積分 253
經驗 121
YK幣 340
帖子 135
精華 0
註冊 2007-11-7
用戶註冊天數 6029
用戶失蹤天數 5597
來自 台南
性別 女仔
狀態 離線

一定支持

真好

tiffany
VIP會員

在線王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 1588
積分 900
經驗 328
YK幣 250
帖子 248
精華 0
註冊 2007-1-25
用戶註冊天數 6315
用戶失蹤天數 5397
來自 天空下某一個地方^^
性別 女仔
狀態 離線

十卜你呀!!快d作呀!!!

kinki1994
高級會員

UID 1762
積分 3832
經驗 1839
YK幣 4218
帖子 1245
精華 0
用戶註冊天數 6283
用戶失蹤天數 5383
性別 女仔
狀態 離線

第1章下

miss:你地自我介紹先la/

yoyo:我係xx瑤,大家可以叫我yoyo}(望下望下見到楓(yoyo bf])

楓:miss我同yoyo識ga,叫佢坐過黎我格離la

yoyo:好ar好ar

miss:咁好la.

寶:大家好,,我係ar寶]

男a:好令女ar

文,希{真係幾令女喎]

希[你溝唔溝佢ar?你唔溝我溝]

文[今次你玩完到我玩,]

希:好'(叫ar寶)你叫寶ar!?;我格離冇人坐,你過黎坐la]

寶:[都幾令仔喎):好ar^^
(因為希好惡ga,miss都驚左佢,所以冇出聲)

琪:[同寶講)halo,我係琪ar)

希:介紹咩自己姐你.嘈住哂,想識我條女ar?

寶::下?邊個係你條女ar?

希:你囉!

寶:邊個話要做你條女ar?

希":我話你要做我條女就做我條女la,

琪(其實琪鍾意希ga,但岩岩聽到希同文既對話.'又話寶令女,但次次都俾佢地話自己樣衰,,琪好唔開心,開始諗方法整ar寶,要得到寶既所有野)

yoyo果邊::
楓:yoyo豬你等左你轉黎我地學校好耐ga喇
yoyo:係咩?
楓:係ar,咁就可以日日見到你喇
女a:我好傷心ar,yoyo黎左我就一d機會都冇
女b:一開次你同楓都冇機會ga la
------------------------------------------------------------------------

過又冇幾耐到左lunch time

yoyo:寶一齊去食lunch la

bo:你唔係同楓一齊去ga咩

yoyo:同埋你一齊去3個人一齊去咪得lo

bo":總算你仲記得我,,岩岩你地好好傾喎

yoyo:係ar,1星期冇見喇

yoyo同楓手拖手咁好sweet
但係女a突然行埋黎咀左楓一啖

楓同女a行埋左一邊,,: 你變態ga/yoyo係度ga,你做d咁既野..你冇機會ga
之後女a走左

yoyo:楓,,你同佢講咩ar?(有d唔開心)

楓:叫佢走lo,

yoyo:咁你咀返我ar

楓:呢度街黎ga

yoyo:咁算lor(有d信唔過楓)
-----------------------------------------------------------------------

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6307
用戶失蹤天數 3870
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

CC...我十卜你=]

●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6137
用戶失蹤天數 5003
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-11-11 06:24 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
我都十卜你=]

kinki1994
高級會員

UID 1762
積分 3832
經驗 1839
YK幣 4218
帖子 1245
精華 0
用戶註冊天數 6283
用戶失蹤天數 5383
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #10 ●siu_y_an§ 的帖子

THZ,,其實d內容有冇d白痴?

kinki1994
高級會員

UID 1762
積分 3832
經驗 1839
YK幣 4218
帖子 1245
精華 0
用戶註冊天數 6283
用戶失蹤天數 5383
性別 女仔
狀態 離線

第2章(1/3)

--------------------------------------------------------
lunch後
希:寶你放學後得唔得閒ar?

寶:得閒,,做咩ar?
希:去唱k
寶:好ar,不過我要同埋yoyo去喎
希:,是但啦
琪:我又想去ar
寶:好ar,一齊la

-------------------------------------

1毫子
普通會員

UID 4867
積分 262
經驗 155
YK幣 424
帖子 149
精華 0
註冊 2007-10-1
用戶註冊天數 6066
用戶失蹤天數 6007
來自 低能星球-0-`
性別 女仔
狀態 離線

原創@@"
sUp=0=