論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: {{ 原 }}[ 小量粗口] ◦ ° ღ 等待 ♥' .` `
s1u叮`
初級會員

UID 14256
積分 16
經驗 5
YK幣 109
帖子 3
精華 0
註冊 2008-7-31
用戶註冊天數 5784
用戶失蹤天數 5764
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
{{ 原 }}[ 小量粗口] ◦ ° ღ 等待 ♥' .` `

h1``
我系叮叮哇' 今次系我既第1次..作既文-333-`
希望各位fanss都會上黎俾下cm
請各位留CM支持我哇>V<

各位轉貼前請先PM告知 =]'

請支持偶的文哦'
你地既cm系我作文既動力哇`

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
s1u叮`
初級會員

UID 14256
積分 16
經驗 5
YK幣 109
帖子 3
精華 0
用戶註冊天數 5784
用戶失蹤天數 5764
性別 女仔
狀態 離線

女::::

***       叮 {{ 我 }} :

-     個樣掂哂,,
-     ,, 眼神仲掂,,
-     ,, 令哇女..有錢哇女v3333v ,,
-     聰明0,0

***       嘉 :

-       0k令啦哇. /\ .
-     人家有仔,,別溝-3333-
-     勁爆焦點,, ...333333...
-     可愛哇>333< { 醉鍾意可愛女生v333v }

***       淇 :

-     框框地,,旦好得意,,
-     擁有一個天真無邪既笑容 { 不過都系吾夠叮叮b令 }
-     有錢女\\333//..
-     好一個8卦電波xD'

男::::

```       行 :

-     好一個帥帥校草 @o@''
-     對住條女就溫柔到爆,,其他就撲克牌一隻..+.+
-     酷酷的,, 有錢仔,, 好野!__! -3-
-     爆好一個小喇叭...手-__-

```       偉 :
-     叮叮b既哥哥,, 嘉嘉b條仔,,
-     第二位帥帥校草,, 不過冇行行b甘令仔..
-     好好好人,, 勁錫叮叮b,,嘉嘉b同淇淇b,,
-     經常性地扮無知,,低能 <-- 好一個硬膠仔xD;;]]

```       諾 :
-     好一個陽光少年,,
-     冇兩位校草甘型,,旦系多焦點..
-     暗戀淇淇b*____*
-     爆爆爆爆爆爆錫淇淇b-33333- {{ 呵 }}

```       軒 :
-     鍾意叮叮b,,
-     都系令仔一名..
-     爆有錢既有錢仔..
-     勁識哄女仔開心..特別系叮叮b哇@___@''

第壹集 *'` fEEl1ng ?

今日都吾知咩事.\/. 好火丫0.0
佢丫.. 個個衰人,, 明知今日系我生日.. 都要激嬲我..
仲要..仲要..整跌左我個生日蛋糕t3333t
個個衰人咪就系行行b囉嗦..吼!___!

我 : 你條仆街行,, 咩事丫你.. 整跌左我個生日蛋糕t3333t
行 : 哇..吾好意思囉,,叮叮豬!! 比我個件你喇-___-
我 : 魚***你食過既.\\\\////. 吾要丫.333.
行 : 車..甘吾好話我吾比你食;;]]
軒 : 哎呀!!**算啦,,叮叮乖啦..最多比我個件你食喇..好冇丫?冇食過架..
我 : 軒軒b最好哇>v<' 錫死你^___^''
淇 : 喂喂..你地三個好喇喎..有冇顧及我呢個老友既feel架. /\ . ?
行 : 下 .. ? 做咩事丫=___=?
淇 : 偉同嘉嘉b系度談談情說說愛..你地就系度h1..我都吾知做咩..你地望下佢地-3- 凸v
偉 : 嘉嘉bb,, 丫.. 吾..好吾好味丫?
嘉 : 好味哇.. 偉偉豬.. 你都食淡啦..
淇 : 嘔死.3333. 兩條死變態-口-''
諾 : 淇淇豬哇,, 吾好甘嬲啦.. 身體吾好架.. {{ 細心哇 }}
我 : 車 .. 你地咪系甘.. 得啦.. 有異性冇人性喇.. 特別系個個xx偉丫.. 呀妹生日都吾理囉Q___Q''
偉 : 0' 我的寶貝妹妹,, 吾好嬲啦 -()- 哥哥錫番 ..
我 : 話比呀媽聽..還掂佢星期日都番..@v@
偉 : 下..呀媽今個星期吾番喎..等哥哥送你一個大大大大禮物丫..
我 : 系咩丫 ? *000000*
{跟住偉一野推叮叮b落行度-__- 0h' 中左招 -3333- 錫中左喎 .. 呵呵}
我 : 頂************* 你咩撚事丫..h1撚大左丫.. 0n9=__=
行 : 叮叮豬,, 個個我f1rst k1ss 黎架 -3- 點還丫你-__-
我 : 我..我..點知姐.. { 走左 }
{ 叮叮屋企}
我 : 點解岩岩我個心系甘''卜卜''甘跳既.. 我鍾意左行行b..? 吾系既.. 佢系好朋友咋..
叮叮吾好亂諗野啦-__-

待續*

cM`哇 t333t

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜名.
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 11658
積分 7017
經驗 3154
YK幣 8695
帖子 3968
精華 0
註冊 2008-4-30
用戶註冊天數 5876
用戶失蹤天數 4807
性別 男生
狀態 離線

十卜`

s1u叮`
初級會員

UID 14256
積分 16
經驗 5
YK幣 109
帖子 3
精華 0
用戶註冊天數 5784
用戶失蹤天數 5764
性別 女仔
狀態 離線

謝哇0,0