YK Forum » 電腦交流 » 求機械式鍵盤推介

2013-1-2 07:16 PM 我叫做MING仔
求機械式鍵盤推介

筆直1500
暫只考慮100%黑茶青軸

同埋想問問電容式鍵盤特點,先謝過。

2013-1-2 08:03 PM barickcyli
回覆 #1 我叫做MING仔 的帖子

電容式鍵盤咩泥...
機械式鍵盤推介:雷蛇

2013-1-2 08:11 PM shredder
Ducky DK9008 Shine 2
全背光, 青軸、紅軸、黑軸、茱軸

2013-1-2 08:23 PM 我叫做MING仔
回覆 #2 barickcyli 的帖子

雷蛇好似大伏

回覆 #3 shredder 的帖子

呢隻睇落唔錯,謝推介

2013-1-2 08:44 PM barickcyli
回覆 #4 我叫做MING仔 的帖子

雷蛇好用囉...TT呃錢D..

2013-1-2 08:46 PM 我叫做MING仔
回覆 #5 barickcyli 的帖子

Tt滑鼠墊其實唔錯
雷蛇部份朋友話伏,同埋我對佢都印象唔好。

2013-1-2 08:58 PM shredder
回覆 #6 我叫做MING仔 的帖子

Razer賣型賣綠光而已
講實用大把可以比你揀

2013-1-2 08:59 PM barickcyli
回覆 #7 shredder 的帖子

cm storm tigger好多(我覺得)
不過冇銀/___\

2013-1-2 09:00 PM shredder
回覆 #8 barickcyli 的帖子

係Trigger
CM Storm都唔錯, 不過有錢緊係買毒鴨

2013-1-2 09:05 PM 我叫做MING仔
回覆 #9 shredder 的帖子

小弟家貧,加埋手托無位擺都真一個問題

話說zowie ec2 evo果真神器,
同埋想問問有無人知zowie嘅鍵盤有無伏

[[i] 本帖最後由 我叫做MING仔 於 2013-1-2 09:12 PM 編輯 [/i]]

2013-1-2 09:29 PM shredder
回覆 #10 我叫做MING仔 的帖子

呢隻鍵盤都獲得好多論壇壇友既好評

2013-1-2 09:35 PM barickcyli
有錢咪買曬全部識囉..
我E+果個KB係$99連mouse果D..

2013-1-2 10:04 PM 回憶§才
個人意見: DUCKY SHINE 2 紅軸 HK$1199-12XX:)

2013-1-4 03:34 AM 啊BeN
平平地鴨仔咪算 貴既你玩唔起

2013-1-4 11:30 AM shredder
回覆 #14 啊BeN 的帖子

尤其係雷蛇...:confused:

頁: [1]
查看完整版本: 求機械式鍵盤推介