YK Forum » Online Game » AVA » 玩左AVA幾日既感受

2012-5-22 11:41 PM gtavc2007
玩左AVA幾日既感受

感覺係
好似玩得愈耐就愈勁咁
最鬼憎就係所謂既南瓜手榴彈

好都算
我令把M24同人鬥M24 條友個LV係紅色底(仲未識點分)
我射人兩槍先死 佢射我一槍死 玩條毛??

入場打血戰比人踢
fine
玩戰車
個個令9散
BANG 死鬼左
事先反應快過佢射左佢兩槍都冇用
好 都算
玩玩下殲滅
我頂 全場個個紅紫槍
我就起度令把XM8
係就係-6既咪射死兩件先死
有好多時 明明我見到佢先 射左佢先 我射佢N咁多槍 佢射返我N-2槍我就瓜左
咁算點先
都係CS公平d
唔會有所謂既玩得愈耐愈勁
果d乜鬼垃圾技能

[[i] 本帖最後由 gtavc2007 於 2012-5-24 10:19 PM 編輯 [/i]]

2012-5-23 12:34 AM Steve平凡人
M24 個到最身同感受!
我同我FD 單挑,一齊用M24,佢次次都一槍打死我,而我唔知點解我要2槍(一齊無改槍!!!!)
咁算點先:Q:Q

2012-5-23 01:03 AM 啊BeN
有裝甲架MA

而且...

步槍兵技能好似係扣少啲血

2012-5-23 09:19 AM gtavc2007
回覆 #3 啊BeN 的帖子

咪就係d咁既原因
搞到岩岩開始玩比d老手屈(唔關技術事)

2012-5-23 04:49 PM K-ON柴可夫CK!
其實防禦術喺冇咩點

頂多防得個5%

AVA唔喺主要靠正面對戰 (只是爆破唔喺)

靠隊友合作同走位 聽聲 預計敵人位置 適當時候探下敵人位置(手榴彈) 支援隊友 (至少爆破喺咁)

我唔會玩殲滅 因為技術含量太低

M24雖然喺穿甲彈 但喺太低攻

想一槍死可以買FRF2 都喺穿甲彈

[[i] 本帖最後由 K-ON柴可夫CK! 於 2012-5-23 04:51 PM 編輯 [/i]]

2012-5-23 08:23 PM 金魚佬
係咪一槍死好多時都係靠彩數
其實XM8都係好槍一把

2012-5-24 08:21 PM 我叫做MING仔
早幾日活動送甲
可能係咁難殺掛..

2012-5-24 09:47 PM 專屬尐斌
有好多時 明明我見到佢先 射左佢先 我射佢N咁多槍 佢射返我起碼N-2槍我就瓜左

呢句金句,好!

2012-5-24 10:29 PM 蛇`毒男`變態
回覆 #1 gtavc2007 的帖子

入場打血戰比人踢

班友一見你低lv就踢

真係無腦架

所以我通常都唔玩血戰

2012-5-25 06:20 PM yipwingshing
個人認為,我應該不嬲咁廢,沒考慮咁多-,-
玩ONLINE GAME 想公平??簡單
,買多D點 -,- 囧

懷念CS 1.6
:L :L

2012-5-25 06:29 PM K-ON柴可夫CK!
AVA冇買過點的人路過

2012-5-25 10:55 PM yipwingshing
[youtube]IJCny-3vrDY[/youtube]

沒買點路過+1 -,-

2012-5-26 10:38 PM gtavc2007
回覆 #12 yipwingshing 的帖子

本身玩係貪佢畫面令
唔買點都有永久
點知...

2012-5-26 10:47 PM 我不會喔
回覆 #1 gtavc2007 的帖子

其實我覺得呢隻game有錢就勁

有D人果死人甲勁到咩咁,打勁多野先死

刀仔戰,比果D唔係刀既刀一野死

血戰又個個連散一野死(越玩越火)

仲有次我拾到D買點人士既槍,咩響尾蛇

準到咩咁_樣

-----------------------------------------------------

最後我玩左冇一星期我就刪左

2012-5-26 10:50 PM benny
回覆 #14 我不會喔 的帖子

錯啦= =係你廢@@,呢個game係好食走位,仲有,響尾蛇唔準架,好飄lol,人地09甲既話,狂射佢米得lo,又唔係現實,好似cod mw3 bf3果d咩,狂射都唔死,果d叫真正的09裝甲

2012-5-26 10:56 PM 我不會喔
回覆 #15 benny 的帖子

如果我廢我會認,果把咁既咩響尾蛇我好記得我拾左次後一次爆左3件,唔係果D咩BOT

佢果D咩死人甲,狂射佢?我拎我把M16射中佢至少4槍都味死呀,我?2槍比佢做瓜左啦

如果係咁,我寜願玩BF3,L4D2

大家都係一樣公平

我輸都輸得心服口服

2012-5-26 10:58 PM 23208367
回覆 #15 benny 的帖子

人地codbf系槍攻問題
ava根本系護甲問題:em45:

2012-5-26 11:16 PM K-ON柴可夫CK!
有買點的確屈機d

不過我可以用技術彌補翻XD

08甲vs厚重甲 其實相差最多1槍

刀戰有ST服屈曬   鐮刀好容易殺= =(新手來講)

過多個幾月有得買鐮刀永久

血戰saiga12+彈B 又喺屈 不過隊友來 唔怕 (玩c先屈 不過我好少玩)

爆破先好玩XD

頁: [1]
查看完整版本: 玩左AVA幾日既感受