YK Forum » Online Game » AVA » [AVA]頭先好"High"

2012-4-10 06:16 PM 專屬尐斌
[AVA]頭先好"High"

頭先入左個場D人笑左,
好容易比人殺xD
射佢一下,唔理,再射,還一槍:rock:
再射佢死左:em32:
最後經驗+862(60%)

[[i] 本帖最後由 專屬尐斌 於 2012-4-10 07:33 PM 編輯 [/i]]

2012-4-10 06:20 PM KAI徽IAK
回覆 #1 專屬尐斌 的帖子

其實呢,點解你次次都將題目改成「[AV]……」
AVA就AVA啦,咩AV~

2012-4-10 06:21 PM K-ON×梓
回覆 #2 KAI徽IAK 的帖子

佢睇xx睇上腦:angel:

2012-4-10 06:28 PM KAI徽IAK
回覆 #3 K-ON×梓 的帖子

嗯,如果唔睇「YK Forum » Online Game 區 » AVA » [AV]頭先好"High"」個AVA區同online game區,好多人都會諗起個樣野A_A
而再睇返內容,

「射佢一下,唔理,再射,還一槍
再射佢死左」
你會諗到咩-=-

多言了=[
但希望樓主唔好上哂腦,
改返一個岩既題目呢- -

2012-4-10 06:47 PM 我叫做MING仔
個個都頂你唔順.
好心你改改

2012-4-10 06:54 PM 專屬尐斌
「射佢一下,唔理,再射,還一槍
再射佢死左」
我會諗到我"支野"威力強大:clown:

其實我內容認真的- -

2012-4-10 07:06 PM tomy11
回覆 #2 KAI徽IAK 的帖子

佢想用題目引人黎睇姐MA..
我唔會上當既

2012-4-10 07:11 PM KAI徽IAK
回覆 #7 tomy11 的帖子

其實,我唔信,樓主打番個似樣D標題,唔會冇人理-=-
但你咁打,我相信我地入黎係為圍插樓主而黎。
到時,你唔開心之餘,我地又唔開心,點解唔盡早改左個似樣D既標題呢?

2012-4-10 07:33 PM 專屬尐斌
回覆 #8 KAI徽IAK 的帖子

到時,『你唔開心之餘,我地又唔開心』,點解唔盡早改左個似樣D既標題呢?
tomy11比我吸引了,不是..是被標題吸引了:clown:

2012-4-10 07:34 PM tomy11
回覆 #9 專屬尐斌 的帖子

邊個話我被吸引架..

人黎拉出去斬..
費事影衰本座既名望

2012-4-10 07:35 PM KAI徽IAK
回覆 #10 tomy11 的帖子

因為有我所以先吸引到tomy玩具公司話事人出現係此帖=]

2012-4-10 07:55 PM 專屬尐斌
回覆 #10 tomy11 的帖子

快D認左佢拉:clown:
我唔怕比人斬:clown: