YK Forum » 動漫 » 香菜教你配音~_~

2012-1-28 09:46 PM tomy11
香菜教你配音~_~

[youtube]bpefQgV-6zQ#![/youtube]

...其實呢..都唔知發咩區好= =
btw..我花澤病都幾重下:clown:

[[i] 本帖最後由 tomy11 於 2012-1-28 09:49 PM 編輯 [/i]]

2012-1-28 09:47 PM 666118as
回覆 #1 tomy11 的帖子

只中釘宮病:clown:

2012-1-28 10:01 PM tomy11
回覆 #2 666118as 的帖子

係既係既....
不過我釘宮病唔深= =主因都係中意蘿莉系cv多d

2012-1-28 11:20 PM kenlol
好彩我冇密留意CV:P

2012-1-29 07:50 PM tomy11
回覆 #4 kenlol 的帖子

我而家有d未睇過既acg野.有d都係因為cv先去睇下= =

btw...香菜醬真係好可愛~

2012-1-29 09:14 PM kenlol
回覆 #5 tomy11 的帖子

但睇完真係覺得香港D CV唔得:L

2012-1-29 09:25 PM tomy11
回覆 #6 kenlol 的帖子

香港cv一直都唔店 ==

2012-1-29 10:29 PM kenlol
回覆 #7 tomy11 的帖子

看完之後 覺得更唔店:L

2012-1-29 10:32 PM K-ON×梓
回覆 #8 kenlol 的帖子

日本既cv可以一個配2~3個/以上角色
香港既cv...冇咩可能...

2012-1-29 10:33 PM tomy11
回覆 #8 kenlol 的帖子

這個我由小4己經知道了...

香港的就是冇感情..唔專業...
唔甲口型..
好做作...仲有聲線同片中人既性格超唔同..
仲有聲線冇高低= =仲有套套野.做cv果條友用既聲都係一樣= =

2012-1-30 07:40 PM kenlol
回覆 #10 tomy11 的帖子

香港人真可憐:'(

2012-2-14 02:01 PM 小澤
看完後覺得 聲優真是太厲害了:o

頁: [1]
查看完整版本: 香菜教你配音~_~