YK Forum » 吹水閒聊 » 中左fb毒''懸賞 YK幣 100''

2011-12-24 08:05 PM 專屬尐斌
中左fb毒''懸賞 YK幣 100''

陳妍希在日本發展當女優'
中左依個毒

2011-12-24 08:05 PM KAI徽IAK
一早知呢個係毒啦=]
只得傻仔會click入去-=-

解決方法(照舊):
1.改Facebook既pw
2.立即del左有關既post以及網站
(可以既話最好用防毒軟件黎搞搞佢)
3.下次唔好去來歷不明既網站-=-

[[i] 本帖最後由 KAI徽IAK 於 2011-12-24 08:17 PM 編輯 [/i]]

2011-12-24 08:09 PM keith_keith
抵你,貪呢d野

2011-12-24 08:09 PM Matthew417
回覆 #1 專屬尐斌 的帖子

你冇睇到D人叫唔好開架咩 .....

PS. 好彩我冇睇 ~_~

2011-12-24 08:17 PM hinhin5611
樓主夠毒先開有毒的野:clown:

2011-12-24 08:22 PM K-ON柴可夫CK!
其實中左個毒會點....

2011-12-24 08:23 PM hinhin5611
回覆 #6 K-ON柴可夫CK! 的帖子

你中下咪會知點:clown:

2011-12-24 08:24 PM KAI徽IAK
回覆 #6 K-ON柴可夫CK! 的帖子

冇咩既,
會將個毒網分享出去,
或者可能以後被當作宣傳工具(主要)
又或者被人用左你ac(冇咩可能)

2011-12-24 08:26 PM 專屬尐斌
回覆 #8 KAI徽IAK 的帖子

同上上下網轉左頁面,1min1次

2011-12-24 08:28 PM KAI徽IAK
回覆 #9 專屬尐斌 的帖子

哇,
呢一層我真係唔知-=-
你最好將所有有關類似網站既網止歷史/記錄del左佢-=-

2011-12-24 08:36 PM 專屬尐斌
回覆 #10 KAI徽IAK 的帖子

重down圭google瀏覽器,無事鳥

2011-12-24 08:46 PM KAI徽IAK
回覆 #11 專屬尐斌 的帖子

哦哦=]
我唔係用google,
我會opera=]

btw,
下次真係唔好再click來歷不明既網站……
如果真係唔小心click左入去,
你又依返以上步驟,
包你唔死=]

2011-12-24 09:24 PM shredder
好彩我個FB冇呢條LINK ^__^

2011-12-24 09:42 PM KAI徽IAK
回覆 #13 shredder 的帖子

我係個SF專頁見到有條友擺左條link-=-
我好好奇click左入去,
不過入到去個網心知不妙,
因為youtube唔洗down黎睇,
所以就X左佢-=-
不過我好似冇中毒= =
應該係要click左入去再click先會中招-=-

2011-12-25 01:14 PM 27284252
我之前禁左 但冇事 之後再係YOUTUBE搵唔到 不過搵到條友拍寫真  之後無事  洗手

2011-12-25 05:11 PM Steve平凡人
一見到尼D野
正人君子一定唔會睇<------ME  [size=6][color=Red]講真[/color][/size]

2011-12-25 05:18 PM KAI徽IAK
回覆 #16 Steve平凡人 的帖子

女優好正路-=-
而且有好多人係出於好奇click落去……

btw, 已解決文章就咪回啦-=-

頁: [1]