YK Forum » 素材 » 表情字句 » (轉貼)`-[幸福]- 得來不易.0.!!*♥ [[MSN句子]]

2007-6-27 02:13 PM LinG
(轉貼)`-[幸福]- 得來不易.0.!!*♥ [[MSN句子]]

`-[幸福]- 得來不易.0.!!*♥ [[MSN句子]]

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
                                l0ve*
`[幸福]×得來不易°♥

`想愛就去愛▒▒*|}!

`ღ花心並不是罪!|}||

`ε 如何取得你的歡心♥?||}| ▫

`●•唯獨你珍惜我x)

`i d0n`t want to get y0ur l0ve*`-]

`等有用麼||?'`º°

`幸福 在跟我說再見*░░░♥

music*
`♠成為幸福小姐一次x]*

`°能令我悲傷不止。-*

`♥我相信是世間說共你都應該-[登對]-''

`♦期待的一個夢* 心醉♣|})|!?*

`×這一次願我可以在你身邊不失去;]`

`[逼迫你被深愛]`<3

`▬如我知錯 可否乃念最初●•*

`**假使感覺被折磨。°

2007-6-27 04:06 PM kinki1994
♠成為幸福小姐一次x]*
`♥我相信是世間說共你都應該-[登對]-''
`[逼迫你被深愛]`<3

`▬如我知錯 可否乃念最初●•*

`**假使感覺被折磨。°

好多都係歌詞
仲要係好正既歌詞
我好中意聽下次下次,日x生情同埋逼得太緊ga
^^
借左呢幾句

2009-6-24 04:11 PM iloverecorder
`ღ花心並不是罪!|}||
借左呢:P 句^^

2009-7-3 06:33 PM sinyi1130
-  蠻正的~*

2009-7-3 09:27 PM 小檸
`幸福 在跟我說再見*░░░♥<<正!

頁: [1]