YK Forum » 校園生活 » 屯門天主教中學 » ~~屯天1B班專用接龍區~~

2007-2-25 04:14 PM LinG
~~屯天1B班專用接龍區~~

玩下故事接龍la~~
規則:唔可以突然話個故事完咗、回覆必須多於6個中文字~~
我先~~

2010年13月32日= =
小明係home睇咸網,點知有條索女係部computer度走出泥.............

2007-2-25 04:17 PM w1ngYaN!`
然後個個索女殺左小明全家

2007-2-25 04:21 PM LinG
索女開TV睇新聞,點知有隻貞子爬出來:Q

2007-2-25 04:29 PM w1ngYaN!`
然後貞子就令小明全家番生... 

2007-2-26 06:20 PM waiwai
跟住貞子就同小明講,我要做你老婆,如果5得,就再殺死你全家;P

2007-2-26 06:36 PM w1ngYaN!`
小明就好無奈答應左...然後小明就叫貞子殺個個索女...

2007-2-26 07:07 PM kinki1994
貞子殺個個索女後....索女有一晚回魂

2007-2-26 08:52 PM candy
條索女問佢點解要殺我?貞子話.....

2007-2-26 10:23 PM LinG
貞子話:because ;P 我要利用佢去實行我的”超級包二公計劃”(= ='':L ),:lol 哈哈哈哈..........(奸笑)........

2007-2-27 07:41 PM w1ngYaN!`
個索女就話:「呵呵!!你無可能實行到”超級包二公計劃”!!因為....」

2007-2-27 10:00 PM LinG
索女話:「因為你咁的樣邊有人要∼∼;P :$ 」貞子:「:@ .......你睇住泥.....」

2007-2-28 04:17 PM waiwai
貞子:「 ..你睇住泥.  我實不會比你好過架  ....」

[[i] 本帖最後由 waiwai 於 2007-2-28 07:09 PM 編輯 [/i]]

2007-2-28 10:46 PM LinG
話咁慢又到左第二日...:L  小明:怏D做早餐∼∼∼:Q  貞子::o o....

2007-3-1 04:58 PM w1ngYaN!`
然後,,貞子就去做早餐啦...唔知點解貞子打爛晒D碟....

2007-3-1 06:01 PM waiwai
佢覺得有D想嘔,跟住佢去睇醫生,
醫生say:[........]

2007-3-1 06:03 PM w1ngYaN!`
醫生say:[佢有左BB....丈夫要睇緊佢!!]

2007-3-1 06:06 PM LinG
醫生say:[:clown:give me money] 貞子:〔:orz:老公~give me money~]

[[i] 本帖最後由 LinG 於 2007-3-1 06:08 PM 編輯 [/i]]

2007-3-1 06:11 PM w1ngYaN!`
9個月後,,貞子就生左個BB,,BB叫鈴.....:;P

2007-3-1 06:15 PM waiwai
She is very  Q   :P

2007-3-1 06:28 PM LinG
幾個月後bb病到died左,幾個月後,;P 貞子又生la,生左個男的,叫....:Q

2007-3-1 07:05 PM kinki1994
生左個男的,叫....細明
細明係弱智既

2007-3-1 07:27 PM w1ngYaN!`
個個弱智細明...到左1歲既時候,,好傻甘吞左個毛公仔,,然後又died左...

2007-3-1 07:48 PM candy
負子very unhappy so she go....

[[i] 本帖最後由 candy 於 2007-3-1 07:49 PM 編輯 [/i]]

2007-3-1 08:06 PM LinG
貞子very unhappy:'( so she go to die.... :em35::orz:
"

[[i] 本帖最後由 LinG 於 2007-3-2 06:24 PM 編輯 [/i]]

2007-3-2 06:57 PM tiffany
過左一個月之後貞子又番生~佢又揾番小明~點不知..........

2007-3-2 08:07 PM w1ngYaN!`
原來小明見佢又死左...好傷心...然後又跳樓...死埋...

2007-3-2 10:50 PM LinG
之後貞子又番生~:L 去咗洒[巴]喝洒:'(

2007-3-3 10:52 AM w1ngYaN!`
然後個索女又出現...佢同貞子講.....

2007-3-3 11:45 AM waiwai
索女同貞子講:[小明同我已經有5尋常的關係]   

貞子問:[你同小明有咩關係呀] :Q

索女say : [............]

2007-3-3 01:08 PM LinG
索女say :佢同我係天堂玩:lol

頁: [1] 2 3 4 5 6